vilanelle mavideniz9696 valla ben tiryakiydim sigara şimdi tiksiniyorum, bira da çok severdim ama hamilelikte içmem mümkün değil.. yanımda içene de içme derim yani o kadar da değil canım :D
Fspgmb vilanelle sigara bende içerdim ya ama o kdar kolay bıraktımki ve canımda hiç istemiyor yani karşımda biri içse bile aman dumanı bana gelmesin diye düşünüyorum sadece. Bazen balkonda eşimle kahve sigara keyfi yapmayı özlemiyor değilim tabi ama istesemde sigara içemiyorum tiksindim resmen😂😂😂 Bira da az içerdim 2-3 ayda bir belki o yüzden onuda aramıyorum zaten olmasada olur kısmında. Siz kaç haftalıksınız
Fspgmb mavideniz9696 Sigarada alkol kadar zararlı hatta bence alkolden daha zararlı diye düşünüyorum ikiside aynı kefede zaten. Ama yinede kınamayın kimseyi kınayan başına gelir derler bende çok korkarım ondan sonuçta sigara alkol gibi şeyler zararlı ve bunun bilincindeyiz içende bilerek içer sigara içenler gibi. Bazıları zor dayanıyor mesela yada bırakamayanlarda çok var maalesef. Zararı konusunda da hklısınız yani hemfikiriz
Fspgmb Sevgi-27 Doğru düşünüyosun tabiki annelik daha hamile oldugun an başlıyor, görmediğin dokunmadığın bir surata/ bedene canını bile verebilecek kadar çok seviyosun 🥰 kullanmamak tabikide en doğrusu
vilanelle Fspgmb 11 haftalığım, kocam sigara kokuyo diye kustum geçen adam şok :D biz yıllardır birlikte sigara içmedik mi çok severdin diye :p kolay bıraktım ben de ama tiksindiğimden, sen kaç haftalıksın?
Fspgmb vilanelle 33 deyim ben hamileliğimi öğrendiğimde ilk bir hafta falan sigara yine ara ara içmiştim ama sonra benimde midem almadı en azından bu şekilde bırakmak daha kolay oluyor cidden. Bizim tersimize canı çekenler bile var yani Allah kolaylık versin diyorum zorr🫣😂😂bide sigara canım istese nasıl olurdu bilmiyorum doğuralım sonra içeriz başardık ve bitti sigarası 😂😂😂😂
vilanelle Fspgmb aa 33 haftada hala tiksiniyo musun gerçekten? ben de bunu merak ediyodum ilerleyen haftalarda canım çekecek mi diye ^^
Fspgmb vilanelle Evet hala devam ediyor ve hiç canım çekmiyor aassslaa yani dumanından rahatsız oluyorum bana geldiği zaman 😂😂. Ama bide şey var mesela artık bebeğin hareketleri öyle belirgin oluyorki daha çok anlıyosun içinde bi can var ve onun için en iyi şekilde beslenmelisin o yüzden emin ol istemezsin hiç korkma 😂
vilanelle Fspgmb ay çok güzelll zaten can çekse de içilmez dediğin gbii.. bu kadar ay içmeyip de doğurduktan sonra başlamak da kerizlik olur diye düşünüyorum dhdh inş başlamam
Fspgmb vilanelle benım annemde bana öyle diyor hazır bırakmışken bidaha başlama kızım diye. Aslında buda bizim için bi fırsat gerçekten zaten doğuruncada emzirme dönemi var e bebeğinle hep dip dibe olucaksın sigara kokmak istemeyiz sonuçta bidaha içmemek en sağlıklısı bencede inşallah başlamayız 😂😂😂
ozge0mom Gg06 ben sigara da alkolde kullanmıyorum ama doktorum haftada 1 kadeh şarap içebilirsin demişti. Tabi alkol zararlı bana göre içmedim ama doktorum böyle demişti