Mehmettugce Kızlar 28 haftanın içindeyim ve serklajliyim bebegim vajinamin içinde tekme atıyor sanki kapmalıyım yukarı çıkması icin
SuEr_Tu1512 Mehmettugce Bişey yapamazsın sanırım. Aynı durumdayım 25 haftayı bitirmek üzereyim. Hareketlerini kasık altı ve vajinamda gibi hissediyorum. Doktora sordum ayakları aşağıda dedi, ne zaman döner bilmiyorum🤷♀️
erikarpuz Mehmettugce ben de 28 haftalığım aşağıda hareket ettiği de oluyor yukarı doğru vurduğu da bence normal yukarı da vuruyor mu
2kizannesi30 Mehmettugce o aylarda ilk kızımda bendede oldu hiç yukarda olduğunu hatrlmm ters dönmüş dediler dediler şuan 27 aylık yerinde durmayan çiçek 💕🥰🥹
Busradoga SuEr_Tu1512 aynı durum bende var resmen şeyim zonkluyor o kımıldadıkca yeni başladı bu bende makat geliş duruyormuş sanırım direkt rahime baskı yapıyor
Mehmettugce erikarpuz işte çok nadir hiç denilecek kadar sürekli tekmeler hareketler vajinamin içinde canım açıyor artik
Mehmettugce 2kizannesi30 yaaaaa masallah benimde cinsiyet kız bu 3. Gebeliğim beni çok zorladı cimcime hayırlısıyla sağlıkla bende kucağına alırım insallah 💕
Asortikhanim Mehmettugce oyy benimde öyle halende öyle 35. Haftaya giriyorum gece yarısı aynı gerçekten başımı neresi bilmiyorum ama çıkıcak nerdeyse diyorum
Mehmettugce Asortikhanim Masallah sen sonuna gelmişsin kuzum sağlıcakla eline al bebeğini bana daha çok var diye korkuyorum
Asortikhanim Mehmettugce çok çabuk geçiyor inanın hiççkorkmayın bende bunları yaşadım daha çok yaşıyorum arttı iyice 🤭 Beraberce kucaklarımıza mis kokulumuzu alalım inşallah 🥹❤️
Mehmettugce Talentedmom doktor böyle bir şeyin ilacının olduğunu fln bahs etmedi demek istedim ilacı olsaydı verirdi herhalde
Nazf Mehmettugce benim de bir ara öyleydi 3 gün falan öyle takıldı :)) hoş bi his değildi açıkçası Doktorum kalçanın altına 2 yastık koy ayaklarını havaya dik dedi, ben yapmadım bunu kendi kendine döndü.