1sss Bebek arabası olarak bu modeli kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Olumlu/olumsuz yazabilirsiniz. Teşekkürler yanıtlarınız için şimdiden.
Miniboy 1sss benim arkadasım kullanıyor. Çok mennun. Bizde açıp kapatmasını , sürmesini filan denedik. Baya hoşumuza gitti. Bizde gidip bagi neo2 aldık. Daha uygun fiyatlılarda var memnun olanda var ama benim içime sindi oyüzden Tavsiye ederim.
1sss Miniboy Gokturkmom_ Ağır mı peki sizce? Bebekle tek başınayken kullanmaya engel bir ağırlığı var mı yani en azından? Ben biraz güçsüzüm de 🫠
busra34__ Miniboy merhaba puset olarak hangi marka aldınız acaba kendi markasını mı yoksa farklı mı hala memenun musunuz
Miniboy 1sss valla ben tek elle taşıdım açtım kapattım hiç ağır değil. Hatta e bebekte baktığım bir kaç bebek arabası daha ağırdı açmak zordu kıyaslamıştım
1sss Gokturkmom_ Miniboy son bir şey daha sorsam sizi bulmuşken 😅🤗 Hangi ana kucağı ile kullanıyorsunuz acaba Bagi’nin kendi ana kucağını mı taktınız?
TAkilicci Gokturkmom_ bende almayı düşünüyorum hala memnun musunuz acaba birde nereden aldınız ben internetten alacağım bir sıkıntı çıkarsa yardımcı olurlar mı bilmiyorum
Miniboy 1sss evet ben baginin kendi anakucağı ile paket vardı öyle almıştım. Ona baya güzel çıktı. Onuda koluma takıp denedim çok ağır değil. Sallanabiliyo sabitlenebiliyo. 6 aya kadar araba koltuğuda olabiliyordu. Bizim ilk aldığımız eşyalarındandı kışın baya uyguna gelmişti☺️
Hllylkc Bende kuzenimin tavsiyesi üzerine aldım cidden çok hafif ve kullanışlı bi araba tavsiye ederim Ana kucağı illa kendi markasını almak zorunda değilsiniz uyumlu diğer markalarda mevcut
Slmshn Hllylkc Hangi marka modeller olduğunu biliyor musunuz ? Arabayı aldık ama kendi pusetini almadık alternatif pusetlere de bakalım istiyoruz
Hllylkc Slmshn Avionaut, cybex ve maxi cosi demişlerdi uyumlu olana Ben puseti kuzenimden alacağım için almadım
Gokturkmom_ TAkilicci Ben babymoll dan almıştım kasım indiriminde baya düşmüştü fiyatı sorunsuz ve kısa sürede geldi 🥳