Busradoga Linaa90 çiş yaptıktan sonra ayağa kalkınca tekrar geliyor acaba çiş mi su mu diye kfsm karışıyır bir kaç gün önce böyle bir durum yaşadım çünkü algılayamıyorum
Nioli Busradoga tuvaletten kalkınca yine çişim varmış gibi hissediyorsan sistit olmuşsundur. Su öyle bişey değil o gelince tutamazsın akar öylece bacaklarından
Linaa90 Busradoga canın tarifine göre suya benziyor çünkü aynısını ben yaşadım çişimi yaptım yine aktı acile geldim suymuş o günden beri perinatolojide yatıyorum
Babybebi Busradoga Busradoga benim ikinci doğumumda suyum evde patladı ve hastaneye gittim orda test yaptılar altıma yaptığımı söylediler geri yolladılar eve ve benim eve gelmemle hastaneye dönmem bir oldu ben bu idrar değil dememe rağmen oldu bu çünkü bi insan okadar asla yapamaz yani anlaşılmayacak gibi değil baya birden pat diye bişey boşalıyor tuvaletini yapar gibi değil
Busradoga Linaa90 4 gün önce aynı sebepten acile gittim bir sorun çıkmadı çok şükür 3 hastane gezdim gerş gönderdiler bir şeyin yok diye suyum gelseydi anlarlardı diye düşünüyorum 25 haftalığım daha çok küçük umarım zamanında doğar bebislerimiz
Busradoga Linaa90 her şey yaptılar canım amnisure testi de dahil sonra bıraktılar bir şeyin yok diye nstye kadar girdim çok şükür aksi bir durum yok😏 ama çok korktım