TutkuYilmaz Herkese selamlar, 20+5 gebeyim yarın için aşıya çağırıldım hemşirenin bahsettiği Boğmaca + Tetanoz aşılarını olan var mı ? 2.doz için ilerleyen haftalarda karar vereceğiz dediler açıkçası ilk gebeliğim biraz tedirginim :)
Oznurcivan TutkuYilmaz Ben 29 haftalıkken oldum tetenoz aşımı ilk hamileligim de olmuştum şimdi boğmaca oldum Allahım kolum kalkmıyor resmen 3 gündür 😥
TutkuYilmaz mrvbsr geçtiğimiz sene martta ufak bi kaza geçirmiştim o zaman tetanoz yapmışlardı hemşireye bundan bahsettim 2.dozu yapmayabiliriz dedi aşının koruyuculuğu oluyormuş bakalım bugün ilk doz yaptıracağım ☺️🙏🏻
TutkuYilmaz Oznurcivan hemşire bana boğmaca + tetanoz yaparız geldiğinizde dedi aynı anda mı yapacak bilmiyorum yan etkilerine biraz baktım ateş halsizlik ağrı vs vs diyor zaten zorlu bi dönemden geçiyorum riskliyim sürekli yatıyorum resmen stres oldum :/
TutkuYilmaz mrvbsr yaptıedım şükür ne ağrı ne ateş ne sıtma yaşamadım sadece kolda hafif kasma hissi oldu geçti gitti :)
Minikkurabiye04 Ya ben dün yaptırdım ağrıdan duramıyorum hem baş ağrısı eklem ve kolumu kaldıramıyorum Allahınu nedir
TutkuYilmaz Minikkurabiye04 benim şükür ağrı ateş sıtma olmadı sadece kolum ağırlaştı oda 2 gün sonra kayboldu gitti