Merhabalar , her zaman inşallah benim de pozitif bir doğum hikayem olur diye dua ederek girdiğim başlıklardan birini yazmak bana da nasip oldu :)
38+3 te sezeryan ile 23 Temmuz günü doğum yaptım.ilk gebeliğim olduğu için hem çok heyecanlı hem de çok kaygılıydım ama düşündüğümden çok çok daha güzel geçti.Sabah 8.45 te hastaneye yatışım yapıldı.Damar yolum açıldı , Nst bağlandı o sırada odamızı süsledik.Sonrasında ameliyathaneye geçtik , ben genel anestezi istediğim için sonda anesteziden önce takıldı.Hazırlıklar yapıldı ve bayıldığım kısmı hiç hatırlamıyorum en son oksijen alıyordum :)
Anesteziden de ameliyathaneden çıkarken yanıma canımın içi bebeğimi verdikleri an ayıldım sıcacık küçücük mis kokulu tarif etmeye hiçbir sıfat yetmez 💕
Anestezi sonrası ne baş ağrısı ne baş dönmesi hiçbir sorun yaşamadım resmen kızımı görünce ayıldım 💟 Karnıma koydukları kum torbası ve karna bastırma ağrısız değil ama korkulacak bir şey de değil sonuçta iyiliğiniz için anne olma yolunda hepsi çekilebilir dertler :) İlk kalkışta tansiyonum düştü o yüzden kendime gelmeyi bekleyip ikinciye kalktım yarım saat oturdum ve sonrasında yürüdük gitgide daha iyiye gitti her zaman süreç.Sadece yapabileceğinize odaklanın ve size ihtiyacı olan bir yavrunuz olduğunu hatırlatın kendinize.3. Günden itibaren her şey normale dönmeye başlıyor şu an 5. günümdeyim çok çok daha iyiyim.Lütfen kendinizi olumsuz hikayelerle kaygıya sürüklemeyin herkese benden daha da güzel geçecek doğum hikayeleri diliyorum 🌸