Karanfill altayimmm25 bu meram tıptaki bütün doktorlar için mi gecerrli yoksa sadece emine hoca için mi acaba
Karanfill altayimmm25 sordum bugün doğumu asistanlar yaptırıyor ben yönlendiriyorum ve ücret yok dedi.
altayimmm25 Karanfill emine hanımın asistanları çok iyiydi çok ilgililerdi çok memnun kaldım 🥹 ilk defa doğum yapıyorum ve devlette yapıyorum çok korkuyordum rabbim işinin ehline düşürsün diye çok dua ettim şükür utandırmadı Allahım 💘
Karanfill altayimmm25 Allah analı babalı büyütsun inşallah benimde son 12 gün görünüyor doğuma. Kesi attilar mi size bebisiniz kaç kilo dogdu
altayimmm25 Karanfill Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah su gibi geçsin ❤️ kesi attılar ama dikişlerimi çok güzel yaptılar 🥹 3260 gr doğdu oğluşum, zaten daha fazlasını da çıkartamazmışım 🤣🤣
Karanfill altayimmm25 amin inşallah sağolun. Oh maşallah hayırlı uzun ömürleri olsun 💓 kaldigınız oda aşağı da mıydı yoksa doğumhane katinda mi
altayimmm25 Karanfill doğumhane travay 2. Katta ben zemin kata indim gece doğum yaptığımdan kimseler yoktu 😂
altayimmm25 Karanfill asistanlar yaptırdı 3-4 kişilerdi erkek kadın karışıktı dikişimi yapan kadındı doğurtan kadındı karnıma baskı uygulayan kadındı ama ilgilenen ha ittir ıkın diyen dikiş dikene yardım eden açıklığıma bakan erkekti
zlpfds Meram tıpa takipli olmasak da gidip emine hanıma sezeryan için gün alınabiliyor mu bilgisi olan varmı?