1 bucuk sene doğum kontrol hapı kullandım bırakır bırakmaz da hamile kalırım sanıp o psikolojiye bürünmüştük sonra 1 ay 2 ay derken asla olmadı sürekli ben kadın doğuma gittim pcos vardı bende eşim sperm testi verdi hiç sorun yok dendi ona da. Pcos olduğum için içten içe hep benim yüzümden olmuyo sandım ilişki artık sanki odev haline gelmişti 2 sene sürdü bu şekilde geçen sene ağustos ayında rahim filmi çekildim. Eylül de denemedik ekim de denedik olmadı. Son adet tarihim 22 Kasım , 3 aralıkta ovulasyon testini pik gördüm ama umurumuzda değil çünkü 10 aralıkta kadın doğuma randevu aldım çatlama iğnesi için görüşecektik artık 3 aralıkta resmen öylesine yaptık yani 5 aralıkta inanılmaz kasık ağrısı oldu enfeksiyon zannedip acile gittim ağrıdan beta baktı 0.2 çıktı zaten beklediğim bişeydi sonra olmadı 10 aralıkta randevuya gidemedim 17 aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Lafı çok uzattım ama diyeceğim o ki gerçekten ne zaman kafandan atarsan o an geliyo şuan 35. Haftadayım evliliğinin 4. Yılında inşallah kavuşacağız. Rabbım isteyen herkese versin evlatsız bırakmasın evlerimizi umudunu asla kaybetme 🩷🩷