october Kafamı rahatlatmak için ovü testi aldım, daha beter yandı beynim 😅 Cuma 21:00’da ovitrelle vurdum. Bu sabah (pazar) baktığımda hala pikti. Akşam oldu hala pik. Çatlamadı mı yoksa ovitrelle sebebiyle mi hala pik görünüyor?
ozge1001 october yumurta geliştirici ilaçlar kullanırken ve Ovitrelle vurulduğunda ovülasyon testi takip edilmez 36. Saatte yumurtanız çatlamıştır en geç 😌
Aysinnn october igneden kaynaklı piktir su an gebelik testi yapsanız dahi o bile pozitif çıkar akışına bırakın. İnşallah 14 günün sonunda güzel sonuclar alırsınız 🌺
-Cennetkusuannesi- october bende 22 sinde oldum 3 gnü arka arkaya yaptım hep pikti bugün yaptım silikleşmşti ilacın etkisi muhtemelen
Nisannurr october bende femera kullanırken çatlatma iğnesi yapacağım gün ovu testi yaptım ve negatif çıktı. Doktor ise 20mm yumurtam olduğunu söylemişti. Bu ilaçlar vs kullanılırken bu testler yapılmazmış
october Nisannurr anladım. ben de yazık gariban hani test aldım aklımca yumurtanın çatladıgını gorurum rahat ederim diye kafayı yedim sabahtan beri 😅