Deletedmom_297 katlav ben 4. Haftada gittim progestan verdüler 5 haftada küçük kese gözüktü 7 haftada kalp atışı için gideceğim
aselsura hapymom3778 ay ne 😻 güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim darısı bana inşallah
Kkkbbbrrraaa hapymom3778 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah karın ultrasonla duydunuz değil mi bende perşembe gidecem sat 11 Haziran benimde
Eddos hapymom3778 Tarihlerimiz de aynıymış. Bu cumartesi ilk kez muayeneye gideceğiz biz de. Gittiğimizde hem keseyi görelim hem de kalp sesini dinleyelim diye bekliyoruz. Ama sanki zaman geçmiyor gibi ☺️ bu sefer acele etmeyeceğim hiçbir şeye dedim. Betamın kontrollü yükseldiğini kanda gördüm zaten. Beklemedeyizzz..
hapymom3778 Eddos Benim ilk gebeliğim çok erken öğrendik kalp atışını duyana kadar o kadar zor geçtiki zaman😅
Deletedmom_297 hapymom3778 bende 4+0 da öğrendim şuan 6+0 ve zaman geçmiyor gibi sanırım kalp atışını duymadan hamile olduğumu büle hissedemiyor gibiyim
Myworlddd Deletedmom_297 Deletedmom_297 dün betam 2025 di pazartesi kontrole gidicem hayırlısı olur hepimiz için inşallah🥹🥰
Deletedmom_297 MM0106 gayet iyi bende 4+0 da 86 ile öğrendim doktor bile düşük kümyasal cart curt dedi çevremdekilerde çok heveslenme dedi en son beta 5200dü 😂😂😂😂 veriyorum o çilgin pozu
melekortac @Deletedmom_297 Son adet tarihim 11 Haziran 😊 Daha yolun çok başındayız, gebelik bi an önce ilerlesin istiyorum. Şimdiden zaman geçmiyor gibi geliyor 😆
Tazeanne56 MM0106 valla daha vermedim beklemek istiyorum evdeki testte çift koyu gördüm hala hastaneye gitmedim 3+3te öğrendim ben giderim bir ara ya bakalım. Ama senin betan normal bence gününe göre
koseleyla Deletedmom_297 inşallah duyarız canım benim de 7 hafta 2 günlük olacak randevu günü umarım sağlıkla duyarız 🥰
fadimebicer Benimde son adet tarihim 15 Haziran. Yarın randevumuz var 6+3 oluyoruz. 5 artılarda Kese ve yolk görüldü ama bebiş yoktu. İnşaAllah yarın görürüz 😍 ayrıcs düşük riskim de var progesteron kullanıyorum.