erikarpuz Msb03 hiç hissetmediğim gün olmadı ama azaldığı oldu çok minik vuruşlar hissettim sanki 16 haftalıkmısım gibiydi yani hiç hissetmezseniz sorun bence doktora gidin
SuEr_Tu1512 Msb03 Bende 25 haftalık hamileyim normal günlerde hiç durmayan bebeğim, babası iş sebebiyle 2 gün eve geliyor. Kımıldamayı kesiyor, gün içinde çok az kımıldıyor. Mesela sabah işe gitti, bugün hiç durmadan kımıldıyor 🤷♀️
busebasaran06 Msb03 hareketliysen farketmemiş olabilirsin canım ama mutlaka hareket ediyordur içerde o
minikari erikarpuz bende 18. Haftadayım bir gün hissetsem 3 5 gün hissetmiyorum bu normal mi ilk 16. Hafta da hissettim ufak ufak
Turkkarzu Merhaba ben de aynı durum için geldim. Ben de 25 haftalık hamileyim normalde gün içinde çok fazla hareketlerini hissetmeme rağmen bir kaç gündür tek tük hareket hissediyorum açıkçası endişeleniyorum. Bu durum normal mi bana da söyleyebilir misiniz ?
erikarpuz Turkkarzu bu normal tabi pozisyon değiştiriyor hareketini hissetmediğiniz yere doğru dönmüs oluyor hiç hissetmezseniz problem olur
minikari erikarpuz insan korkuyor ya gerçekten bir de gün içinde değil de genelde gece hissediyorum hissettiğim zaman kalp atması gibi mısır patlaması gibi pıt pıt şeklinde bazen günlerce hissetmiyorum korkuyorum 🥲 randevuma da 18 gün var daha