MutluSema_ Evet kızlar betam 12bindi 6bine inmiş gebeliğim son bulmak üzere sanırım kürtaj çok üzgünüm…
kbrklc16 MutluSema_ kimyasal sanırım çok üzüldüm hayrlisi böyleymiş kaç haftaliktiniz bebeği ve keseyi görmüş muydunuz
mavi123_ MutluSema_ çok geçmiş olsun canım ama nasıl yani anlamadım ben. Bebekte vardı diyorsunuz peki nasıl inmiş betanız? Bebek görüldükten sonra betaya neden bakılıyor ki? Kaç haftalıktınız?
visnelicheescake kbrklc16 Canım maalesef kimyasal da kese ve bebek oluşmuyor normal bir düşük yani kürtaj yaşıyor gibi 🥹🥹
kbrklc16 MutluSema_ anladım benmde kese var bebek yok betaya göre bugün 7 haftaligiz cuma günü gttgmde krse var bebek yok henüz dedi çarşamba tekrr gidicem bakalım olusucakmi çok stresliyim bnde Allah yardımcımız olsun
mavi123_ kbrklc16 sizinki geç döllenmede olabilir. Benimde ilk gebeliğim de son adet tarihim den 2 hafta geriden geliyordu bebek. Adet tarihinize Göre 7 haftalıksanız geç döllenme olduysa belki 4 veya 5 haftalıksınız ondan bebek görünmemiş
minikbaby20 kbrklc16 peki başka ne belirtiler var beta değeriniz normal mi ilerliyor hamilelik beliritileri artıyor mu yoksa azaldı mı herhangi başka bir şüphe var mı
MutluSema_ mavi123_ kanama geldi acile gittim Onlarda ilk olarak kan testi yapıyorlar betami ölçmeden ultrasondan bakamıyorlarmış
kbrklc16 minikbaby20 normal.ilerliyo beta evet kasık ağrısı var arada gelen giden koku hassasiyeti var o kadar yarın bidaha beta istedi doktor bakalım