cennetkusunannesi Kızlar merhabalar Özellikle Mersin’de yaşayan mersinli olan arkadaşlar, şehrin Avantajları - dezavantajları neler? Sizce İstanbul’dan gelip tayin alma fikri nasıl
Civcivim33 cennetkusunannesi bir mersinli olarak yazıyorum kocaman bir köy düşün bukadar 🤷🏻♀️ havası iklimi iyi kışı 4 ay mesela öyle çok soğuk da değil ekonomik bir şehir tüm meyve ve sebzeleri bir çok çeşidini çok uygun fiyata bulabilirsiniz ama sosyal açıdan 0 maalesef
heyecanlibekleyis_ cennetkusunannesi mersinliyim ve calismak icin gittigim yer istanbuldu istanbuldan mersine geri geldim 5 yıl sonra ve asiri pisman oldum mersin hic biraktigim gibi degildi istanbula gore asiri sicak yazın sadece evde klima altinda oturacaksiniz guzel ama istanbuldan geldigime bin pisman oldum her yer suriyeli olmuş kiralar asiri pahali sahsen ben istanbulda daha konforlu hayat yasiyordum maddi olarak
Bebissever Mersine tatile gitmiştim sehir olarak guzel ama çoooooook sıcakkkkk bide istanbuldan gelip belki mersinin sartları yetersiz gelebilir i