biranneninyolculugu Merhabalar, cinsiyet hurafelerine göre bebeğinin cinsiyeti tam tersi çıkan oldu mu?
biranneninyolculugu biranneninyolculugu kimi anneler erkek bebekte de kız bebekte de aynı belirtilerinin olduğunu söylüyor; kimi anneler de kız bebekte daha çok mide bulantısı yaşadığını söylüyor
ElaEge biranneninyolculugu bunda deneyimleyip söyleyeceğim kızlar size sabah bulantım kızımda aşırı aşırı vardı ve ruh halim cok mutsuz gergindi bunda bulantım yok genel olarak keyifliyim kızımda deli gibi tatlı yerdim bu hamilelikte tatlıdan midem bulanıyor kızımda çok uyurdum bunda hiç denecek kadar az uyuyorum ikisi farklı gelişiyor aynı cinsiyet cıkarsa yalan dicez🤣
melikeyimmmmm biranneninyolculugu evet kızıma hamileyken çok fazla mide bulantım olmuştu ama şimdi çok nadir midem bulanıyor erkek denildi cinsiyete
melikeyimmmmm Yesilev 😂😂 kızımda mesela hiç ağrım vs olmazdı son hafataya kadsr hiç bel ağrısı çekmedim ama bunda öğrendiğim zamandan itibaren ger gün bel ağrısı çekiyorum
aynur63_ Benimde kızımda midemin bulantısı hiç geçmiyordu günde 4 tane bulantı ilacı atıyordum eksi çok yiyordum oğlumda da midem hiç bulanmadi 32 haftaligiz belki 2 sefer tek kustum tatlıdan nefret ediyorum eksi çok yiyorum yine
biranneninyolculugu melikeyimmmmm benim ikinci hamileliğim. İkisinde de cinsiyet aynı. İlkinde daha baş ağrısı ve uyku problemi yaşıyordum. Şu an yaşamıyorum. O yüzden farklı cinsiyetlerdeki yorumunuzu merak ettim
melikeyimmmmm biranneninyolculugu her hamilelik aynı olmuyormuş tabi bu kişiden kişiye göre de değişiyor