Safinaz35 Selamalr izmirde ekol Hastanesi’nin doğum paketi hakkında bilginiz var mı? Doğum yapan sorun yaşayan vs veya fiyat bilgisi? Müşteri hizmetlerinden bilgi verilmiyor illa haataneye muayene olun doktor kontrolünden sonra bilgi veriliyir deniliyor
Anneoluyorumhello Safinaz35 merhaba takipli hasta değilseniz 75bin . Takipli hasta iseniz doktorunuz ekoldeyse 55bin ücreti ben gecen salı sordum
Busecelikose Anneoluyorumhello hangi doktora gidiyorsunuz? Ben ceysu hanımda dogum yapmıştım, çok güzel bir süreçti. Şimdi çok yakın bir arkadaşım gebe, hastanelerdeki ortalama fiyatlari öğrenmeye çalışıyoruz biz de. Doktordan doktora da değişiyor tabi ücretler
Anneoluyorumhello Busecelikose ben sadık sözdinler beye gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim süper bir doktor abi arkadaş gibidir kendisi sakinleştirmede üstüne yok muayne ücreti 1800₺ galiba tam hatırlamıyorum bizim sendikamız olduğunu için %25 indirimli ödüyorum 1800₺ üzerinden
Ozgeozge90 Ekolde Doc Dr Gürsoy palaya gidiyorum.takipli hasta 59500, takipsiz 75 bin şeklinde fiyat verildi
Anneoluyorumhello Safinaz35 evet dediğim ücret sadece doğum ücreti içinde anestezi ve doğum fotoğrafçıliğı dahil muayne ücreti ayrı malesef