anneolmakneguzel_ 020525 panik canım yaa, ben de saatlerce hissetmediğim oluyor. Stressliyseniz hele hiç hareket etmiyorlar
imcakir 020525 belli bir zamandan sonra dalgalanma şeklinde olmaz mı zaten? Öyle diyorlar Benimde bir kaç gündür sadece dalgalanma oluyor
020525 zencefilligazoz çok tşk ederim. Tatlı yasal çok fazla çikolata da yiyemiyorum soğuk su içtim şimdi bakicam takipteyim
020525 @minismom @Fi557 @Meltem2225 hastaneye yolunda ayakkabılarımı giyerken bir tekme hissettim. Oturdum merdivende sert bir kere daha tekme attı. Tekrar eve girdim takipteyim. Tşk ederm mesajlarınız icin
petronix 020525 Bi hareket etmiyimde annem telaşlanacak mı hastaneye gidecek mi diye beklemiş gibi 😂ayakkabızı giyince hareket etmiş gözünüz aydın
tahamommy 020525 günlerimiz yakın benimde sabahları çok hareket olmuyor ama akiam hareketleniyor ve uyurken bile hatta, bence uyku düzenleri değişiyor, bende şuan kahvaltıdan sonra bi iki hareket hissettim sonra durdu mesela
020525 tahamommy evet geceleri hareketleniyor hissediyordum dün gece ben mi hissetmedim hareketlenmesi mi bilmiyorum. Biraz tedirgin oldun hafiften hareketlendi gibi ama duruma göre gidicem hastaneye