Cylnchngr Şuan tam 37 haftalığız. Martın 4 üne sezeryan için gün aldık. Salı günü nstye girdim sancım varmış ama riskli değil dedi doktorum bugün özellikle son 3 saattir saat başı anlık kasıklarımda ağrı girip çıkıyo baldırlarıma vuruyo ve belime vuruyor doğum sancısı böyle bişeymi
Burcumom Cylnchngr bende bilmiyorum bilgileneyim şurada☺️ Bu arada bende 38 im 5 marta gün verdi doktorum çarşamba nst ye girdim hiç sancım çıkmadı ama çatal ağrısı beni öldürüyor.
dilcey Cylnchngr yat dinlen geçmezse doğum sancısı olabilir saat başı diyorsunuz doğum yaklakşınca sancı da sıklaşır zaten
Baby_is_loading Cylnchngr ya bende de 5 mart🙈😍oyle heyecanliyimkii Bende ama daha sanci yok sukur Bildiyim kadariyla 20 dakka araliklarla badliyor 5 dakikaya dusuyor Ve adet agrisi gibi agri
Baby_is_loading Burcumom aynen bende de sanki kalktigimda oturdugumda agri ,iyne batmasi var😭 Sezeryan olacagi icin bende de martin 5 i insAllah Senin sezeryan sebebin ne canim??
Cylnchngr EdVoLkUm eğer başlangıçsa napsam acaba acile gitsemmi nstye gireyim yada sıklaşmasınımı bekliyim akıntı kanama falan yok ama
Burcumom Cylnchngr sezaryen olacaksa bence doktoruna aramalısın durumunu söylemelisin o seni yönlendirecektir en doğrusu bence bu
Cylnchngr Burcumom doktorumdanda çekiniyorum dicekki ne pipiriklisin sanki ilk defa sen doğuruyosun😔 azcık daha bekliyim bi yarım saat bi saat kadar baktım geçmiyo arıcam mecbur sezeryanın sebebi ben çok korkuyorum normal doğumdan ben kendim istedim sezeryanı doktorum normal yapabilirsin demişti ama şaka gerçek olmasın sancım tutupta😳
Burcumom Cylnchngr sancın tutsa bile sezaryen istemişsen sezaryen yapabilir sancın geldi diye normal olmak zorunda değil, benimde planlı sezaryen sancın tutarsa yine sezaryen olur dedi doktorum, bu arada doktorun kim hangi hastanede yapacaksın doğumu?
Baby_is_loading Cylnchngr canim korkm ve doktoruna soyle bence Nede olmasa bebegin soz konusu Nstye falan soksun seni.belki hic sancin cikmiyicak .bosuna stres yapma
Ssseval Cylnchngr bence bi farkı yok doğumların yapabilirsin. Anne olmak her türlü zor. Ama bebeşini görüceksin sonunda☺️
Cylnchngr SevgibiR belim adet ağrısı gibi devamlı ağrıyor ama ince böyle nasıl tarif edim kasıklarımdan bacaklarıma anlık bi ağrı vurup çıkıyo afedersin makatımada vuruyo ama anlık saniyelik yani bebekte hareketli onu çok hissediyoeum
Cylnchngr dilcey evet onu takip edicem şimdi nekadar sıklıkla sancı oluyo diye daha dikkatli dinliyim kendimi
Burcumom Baby_is_loading hadi hayırlısıyla alaşım kucağımıza, tercih sebebi canım öyle istedik eşimle