Sevdanurr4 Görümcemin kınası var haftaya nişanlısı Çankırılı onların adetinde kız kınasında çerezi kız tarafı alırmış erkek tarafı kendi erkek kinasina almış benim bildiğim kınada çerezi erkek tarafı alır çankırılıların adeti böyle mı
_biranneadayi Sevdanurr4 hala bu adetler var mı ya. Kim neye gücü yetiyosa alsın o onu aldı bu bunu aldı kavgası olmasın artık. İçim daralıyo çeyiz meyiz diyince 😑
Gulsahparla Sevdanurr4 benim kınam istanbulda oldu düğünüm ıspartada oldu. Kendim çankırılıyım kına yerini vs kız tarafı olarak biz tuttuk ama çerez eşim tarafı aldı. Aynı zamanda erkek kardeşim de geçen sene evlendi iki tarafta çankırılı yine gelinimizin çerezini biz aldık. Erkek kınası yaptıkları için belki 2 2 almak istememiş olabilirler. Çankırılılar biraz cimri olurlar da ayıptır söylemesi
54-sena Sevdanurr4 benim eşim çankırılı onlar aldı çerezi ama onlarda adet damadada çeyrek altın konuluyomuş kınada bana değişik gelmişti ilk defa duymuştum
Esrarslan Sevdanurr4 bende cankırılıyım ben de çevremde de erkek tarafı aldı galiba bunu söyleyen fazla masraf yapmak istememiş 😂
5bmerve Sevdanurr4 Çankırı ılgazlıyım canım kına yerini kız tarafı tutar ama çerezi erkek tarafı alır
Mrsz Çerezini kınasını takacaksa bu kadar evlenmesin ya .Bilmiyorum biz de kına malzemelerini çerezi eşim aldı dert etmemek lazım ufacık şeyleri özellikle damat tarafının