Kelebegimmm İkisi bir arada olamıyor malesef🥴çok istiyorum bişeyler yiye bilmek.bütün gün bişey yemedim akşam bari bişey yiyeyim dedim beter oldum
Nazmiyehalil Benim sadece yumurta yedigimde oluyor Kusmam istahim yok hic bisey yemek istemiyorum 1 kiloyu biraz gecik vermisim normal midir ilk kez hamileyim, KFC tavugu canim cekiyor o kadar.
Ozge1629 Bende aynı kızlar severek yesem bıle nezmn mıdmbulanıcak nezman kusucam bellı olmuyor. Bulantıdan ıcm bısey almıyor asetmek degılde dusunuyorm ne yıyebılırm dıye oyle canımın ıstedgnı yemeye calısıyorm kıbulantı olmasn dıye ama nafıle aksam 15gundur sulu yemegın s sı eve gırmıyor yemek yapmıyormda yemıyırmda bıanonce gecse
sariselin Ozge1629 ben de aynı şekilde sulu yemek görünce bi haller oluyor😁 ekmek ve hamurişi yemek zorunda kaldım hep ama o da çok az, kilo bile vermişim
Nazmiyehalil Senin Bayaa zor geciyormus ben yemekleri rahat yiyebiliyorum ama yemek yapamiyorum o yuzden kayinvalidem E gidiyoruz sagolsun ne istersem yapiyor Sadece salata yiyemez oldum döktügümüz yag acayip kokuyor burnuma.
Ozge1629 Nazmiyehalil bende salata yıyebılıyorm ama ıcnde sogan yoksa sırf kıvırcık dogransa yerm yanı ama agır seyler yıyemıyorm gecıcek ınsalah bugunlerde
sariselin Ben de düne kadar bulantı ve kusmadan bir şey yiyemedim. Dün allahtan canım pide çekti ve yedim. Genelde hamurişi istiyor canım🤣 bu aralar böyle idare edicez kızlar👶🏼❣️🤰
bridetobe Ben ben 🤦🏼♀️ Yemek yemek işkence gibi. Ya çıkarıyorum ya midem taşa dönüyor tüm gün ağrı cekiyorum . Karnımda ağrı oluyor bu gün çok oldu. Rahim Genişliyor sanırım . Bi de ikiz gebelik benim ki 👩👧👦
Nazmiyehalil Kusma benim bi kere oldu yumurta yedigimde onun icin bi daha da yemedim kusma gercekten cok Zor