Meralinmucizesi Nejbir ben 29+2 haftalık hamişim aldım eşyalarini ufak tefek eksikler kaldı daha hazırlamadim çantasını 32 ci haftada hazırlamayı düşünüyorum bebisimiz in hareketleri canımı acitmaya başladı biraz zorlu geçiyor hamileliğim Allah’ım hayırlısı ile kucağıma sağ salim almayı nasip etsin inşallah 🤲
Nejbir oonambirnambir evet gittim geçen gün bacaklarını kapatmış dedi doktor ama bana kız gibi geldi kıza benziyor dedi
zeyka gebeliğim. Cuma günü lekelenmeler oldu sancı ve kasık ağrısıyla birlikte. Doktorum progestan yazip dinlen dedi ama çocuklar çok küçük mümkün olmuyor 2 dk otursam kalkıyorum hemen 6+3
Nejbir Annekuzusu123 ya aslında bende gahlil yapmıştım kötü çıkmıltı araştırdım da öyle yazılıyordu daha gitmedim perşembe gidşcem İnşallah
anneolmakneguzel_ Nejbir ikinci okunca insan hiç bşy yapmıyomuş, ya da ben 😅 ikincimde erkek abisinden bütün eşyalar duruyor sanırım onun rahatlığı, son 6 hafta inşaallah, yatak bez ıslak mendiş gibi şeyler alicam bide kendime bikaç parça yeto
Nejbir minismom ben büyük oğlumda 5 sene önce 26 Temmuz’da doğum yaptım sonra 2. De 26 haziran 3 sene önce şimdi de zor valla dedim yani ekime falan denk geliyo ama lohusada olsan gebe de olsan yazın sıcağı çekilmiyor
minismom Nejbir bende ocakta dogurdum yani bu aylarım ekim ayına denk gelmisti serindi yine 😂 2. yi bari yazın dogurayım diyodum cunku kızımda lohusayken cok sıtma tutuyodu ama yazın sıcagında lohusalıkta cekilmezmis 😂😂
Meralinmucizesi Nejbir 2016 Mayıs’ta oglumu doğum yaptım iyiydi 2020 Ocak ayında kızıma fogum yaptım güzel geçmişti şu an 8 aylık hamileyim ama Cook zor geçiyor hatta geçmiyor desem yeri hem ağır hem sıcak hem hastalık çok fena
Nejbir Annekuzusu123 yarın gidecem inşallah ikinci gebeliğimdede oldu bebeğim 3 hafta geriden geldi sonra çok şükür toparladı herşeyi zamanında gidip sormak lazım
Annekuzusu123 Nejbir ben ihmal ettim doktorum son anda sağolsun kurtardı hastanede yatıyorum cumartesiye kadar da yatıcam Allah izin verirse
Nejbir Annekuzusu123 yaaaAllah şifa versin diliyorum ki Allah’tan bebeğinizi sağ. Selamet kucağınıza alırsınız sizde çok sağlıklı bi şekilde ilerlersiniz
2kizannesi30 Nejbir 🥲ilk kızım 37 sonlarından gelmeye çalıştı 38 doğum yaptım bu kızımın geleceği Yok 🥹