Nejbir Merhaba güzel anneler.günaydın hepinize nasılsınız durumlar nası gidiyor hazırlık ywptınız mı ben 28+1 haftalık oldum hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz
cakirbebek Nejbir 21 haftaligim 2 yaşında bir kızım daha var 27 den sonra yıkayıp utulemeyi bitirmek istiyorum 30 dan sonrada hastane çantasını hazırlayayım diyorum kısmetse gece bırakmak istemiyorum ne olacağı hiç belli olmaz 🥰
oonambirnambir Nejbir 20 haftalık olcam yarın, 4 yaşında kızım var, cinsiyetini bilmiyorum henüz, kız olursa hazırlığım olmaz zaten çok, erkek olursa da 30. Haftada falan yapmaya başlarım hazırlığı
SuEr_Tu1512 Nejbir 4 yaşında oğlum var 25+5 haftalık oğluşa hamileyim yinee🩵 İlk oğlumun herşeyi duruyor, kıyafetleri yıkadım. 30a kadar hazırlarım herhalde 🤷♀️
Ehjfjsjs Nejbir 6 yaşında oğlum var ikincimi kiz 23+3 olduk oglumdan kalma tek renk kıyafetler beyaz zibinlari ayircam kızıma daha bişey almadım diğer aya başlarım diyorum. Oğlumda Eylül’de okula başlıyor çamaşırı ütüyü o yokken daha rahat yaparım diye o zaman yapcm
Nursemom90 32 ye giriyorum yarın hicbisey hazırlamadım bir dünya eksik var ikinci çocuğum bu sefer neden böyle ağırdan aldım hiç bilmiyorum 😅 doğum iznine çıkınca yaparım dedim hep artık hazırlanmaya başlayayom bende en iyisi
Nejbir Nursemom90 bende 3. Gebelik ama yine bi heyecanım var 2 oğlandan sonra kıza benziyor deyip durdular ben hala cinsiyetini bilmiyorum tam olarak kessinlik veren olmadı hep ya dönük ya bacakları kapalı
Nejbir SuEr_Tu1512 benimde 2 oğlan art arda olunca bişi yapmamıştım almadım sağdan soldan da çok geldi ama şuan 3. Gebelik kıza benzettik diyenler okuyor daha erkeğe benziyor demedşler ama kessinlikte veremiyorlar maalesef arkası ya dönük ya bacaklqrı kapalı
Elifsemra SuEr_Tu1512 bende 25 haftaligim ama. Göstermiyor iki kızımda 8 ayda gösterdi bu da gostermiyo 😊
ftmnrkrsad SuEr_Tu1512 ben de aynı şekilde 26+3 ama ilk oğlumun her şeyini vermiştim kıza kendimi odaklamıştım 😅😅 çok az kıyamadığım var yeni alcam hepsini 😅🙈
Gunes12345 Nejbir benim daha çok var doğuma ama çok sıkıldım ilkindede doğuma kadar kustum sanırım buda öyle olacak midem ağzımda sürekli açlıktan dolayıda asabiyim enerjim keyfim yok dört gözle doğumu bekliyorum
NurAyse_nur Nejbir 3. Hamileligim 30. Haftada hazirlamayi yada 32 de dusunuyorum cunku koydeyim ve hic bir alisverisim yok 🥹 evimde olsaydim simdilerde ufak tefek alisveris yapmaya baslardim burdan besik ve bebek arabasi siparis edecegim esim ist dan alacak
Nejbir NurAyse_nur hayırlısı inşallah bende köyee oturuyorum ama ilçe ile 5 dakka ara mesafe eşimde okul Servisi yapıyor kafam çok rahat sürekli gel git yapabilirşm ama işte cinsiyetini tam öğrenemedşm bende kıza benziyo dediklerş için arkadaşım 2 yaşa kadar idare edebileceğim kıyafetleri vardı tertemiz bazıları giyilmemiş onları verdi masraf olmasın zaten büyür hemen dşye bende bekliyorum ne yapsam bilemedim
cakirbebek Nejbir 1 gecelik 1 pijama takımı 2 tane hastane çıkışı yedek zıbın yedek takım 1-2 çorap 5-10 tane bez depend terlik lohusa tacı.. aklıma gelenler bunlar 🥰
oonambirnambir Nejbir inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sizde mi cinsiyeti bilmiyorsunuz
SuEr_Tu1512 Nejbir Benim oğlumda 12 ve 15.haftalarda bacaklarını kapattı, sakladı. 17.haftada erkeğe benzetti, detaylıda sor demişti. Orda da erkek çıktı
NurAyse_nur Nejbir valla eger oyle hir imkanin varsa cok alisveris yapma bence de benim ilki kizim dogdu kiyafetlerini sakladim sonra belki kizim olur dedim oglum oldu ama evde kiz kiyafetleri giydirdim disarda erkek kiyafetleri giydirdim 1.5 yasina kadar idare ettik oyle.. sonra hepsi eskidi cok attim geridonusume. Simdi oglum olacak Allah’ın izniyle ama hic kiyafetimiz yok sadece suan oglumun giydigi kiyafetler varmiglum da 6 sindan gidiyo esim saklama diyo o yaşa gelene kadar 6 yil elinde kiyafet mi saklanir diyo o yuzden sanirim geri donusume verip yeni alicm saklamak icin yerim de yok cunku. Saglik olsun ne kadarlık siniz
minismom Nejbir 25+5 im 2. kızım geliyo o yuzden herseyim hazır cantayıda 32. haftada falan hazırlamayı dusunuyorum temizligide o zamanlar yaparım felaket bi sıcak var cunku bu sıcakta yemegi bile zor yapıyorum
Nejbir minismom gerçekten öyle ya bende Mardin midyatta oturuyorum ama anneme geldim Mardin’e bieaz son zamanlqr kafam dağılsın zaman geçsin dedim ama sıcaktan kaynıyoruz. 45 46 oluyor derece az kaldı ericez ya
Mutlu_Bir_Anne3 Nejbir Merhaba, ben 9+5 haftadayım, daha bir şey hazırlamadım. Bir de 6 yaşında oğlum var. İş, çocuk yetişmek zor. 30.haftadan sonra başlarım diye düşünüyorum. Bu rahatlık ikinci diye sanırım 😂 Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻🌸
Nejbir SuEr_Tu1512 bende gidemedim detaylı ultrasona bi türlü bakalım birkaç gün sonra gidecem tekrar görür müyüz bilmiyorum sona geldik artık çünkü