mardine474 Kızlar 2. Düşügüm artık gereken tetkikleri yaparlar degılmı sımdı bana sürecı anlatırmıdınız.
Onurbanuu mardine474 genetık test kan pıhtılasması yaptırdınız mu acaba siz rahım fılmı cektırın bıdaha bı o cok onemlı oluyor
Demtserkan mardine474 yaparlar, iyi bi doktor bulmanız lazım, benimde 2 kürtajım var, herşeyden her testten geçtim buldum şükür, sizde bulursunuz allahın izniyle
YyyyYasemin mardine474 iyi doktorsa karşınızdaki her türlü yapıyor benim bi kürtajım var hemen herşeye baktı hatta bu bebeğime hamile kalınca direkt doktorum kannpıhtılaşmasına kansızlığıma felan baktı vitaminlere baktı ve sık sık 15 günde bir muayeneye çağırdı
Moz mardine474 tıbbı genetiğe gidip 2 düşük 1 kimyasalım var diyin toplam 3 istiyorlar o nedenle.O zaman yaparlar.Ama hem kendinize hem eşinize randevu alacaksınız beraber gideceksiniz aynı gün ikinizden de kan alınıyor
ozlemeslemgoktug mardine474 mutlaka ısrar edin doktora bazıları yapmıyor nerede olduğunuzu da söylerseniz doktor önerisi yapabiliriz size bildiğimiz doktor varsa
ozlemeslemgoktug mardine474 anladım canım ben samsundayim buradaki doktorda iki düşük bir kimyasala rağmen yapmamislardi bende Amasya’da gittim bı doktora öneri üzerine o genetik test yapıldığı dedi bende hayır dedim niye yapılmadı dedi yapmıştı hemen kendisi
mardine474 ozlemeslemgoktug ya ben özelde pek güvenmiyorum sırf para almak için bır cok tetkik yapılıyor ama sımdı devlet yapmazsa kesın gitmem lazım. Cok sacma yanı onlar 3 düşük daha yap gel dıyo demiyorlar kı senın pskolojın kaldırırmı tekrar aynı şeyleri yasamak istemiyorum 😥
meryys mardine474 Devlet hastanesinde maalesef öyle ya ben özelde trombofili paneli yaptırdım onu bile yapmadılardi