Yektek22 Kızlar yapay zeka ile konuşuyordum. Gebelikte her ay ya da sık sık idrar testi yapılır dedi. Benim doktor sadece ilk gebeliği öğrendiğimde idrar testi istedi sonra hiç istemedi 16 haftalığım sizde yapiliyor mu sık sık yazar mısınız?
Semy1991 Yektek22 her ay değil de sağlık ocağı zaten rutin olarak belirli zamanlarda alıyor bana öyle yapmıştı.veya kadın doguma gittiğinde enfeksiyon falan şikayetin olunca da yapıyorlar.normal ise zaten her ay gerek yok.
deryakrgz Yektek22 ben enfeksiyon geçiyorum. Aile hekimimin haberi var. O yüzden sık sık veriyorum ben.
Ceku256 Yektek22 benim doktorum özelde her ay rutin kan ve idrar tahlili yaptırmamı istiyor. Bende sağlık ocağında yaptırıyorum sonuçları doktoruma gösteriyorum.
Krystal Yektek22 Bilemiyorum ki belki doktordan doktora fark ediyordur,her şey yolundaysa gerek görmüyordur vs..
Yektek22 Semy1991 sağlık ocağı beni sadece aşı için takvim verdi hiç herhangi bir test vs istemedi isteniyor mu normalde
Yektek22 deryakrgz aile hekimi gebelikte takip yapıyor mu heni sadece aşı için takvim verdiler o kadar
Yektek22 deryakrgz evet çağırdılar bir kere aşı takvimi verdiler bilgilerimi aldılar tansiyon ölçtüler o kadar başka hiç çağırma vs olmadı
deryakrgz Yektek22 ben 17.haftada çağrıldım tdap aşısı için 22.haftada çağrıldım tetanoz aşısı için 27.haftamda çağrıldım rutin takip için tansiyon kilo kan tahlili idrar tahlili.
armanbebekk Yektek22 ben özel takipliyim canım hiç bir idrar veya kan testini doktorum burada yaptırmadı sağlık ocağına yönlendirdi sağlık ocağında da 2 ayda bir rutin kan ve idrar alınıyor
Yektek22 armanbebekk sağlık ocağından beni hiç çağırmadılar kan ve idrar için ben mi gidip sorsam acaba
deryakrgz Yektek22 sağlık ocağına gidip diyebilirsiniz benim doktorum kan ve idrar tahlili istiyor diye onlar yardımcı olurlar
armanbebekk Yektek22 sizin takipli olmanız gerekiyor gebelik süreci boyunca gidip ebeniz ile görüşün onlar gerekli kontroller için çağırır sizi