Ilgaz01 Ervahayal canım bir radyolog bugünde baktırdım kesin erkek dedi devlet hastanesi tek monitör var ben bakamadim
birmayismasali beyazkelebek97 13+3 teyim Rabbim nasip ederse Ocak ayı sonu gibi doğacak 😂 Fetal dna ile cinsiyetini öğrendik erkek bebis bekliyoruz 🩵 cinsiyet organizasyonu yaptım ve instagramda paylaştığım için herkes iki gün önce öğrendi 😂
GmtpeeN Cambardak__ ayda bir gel dedi doktor ama ben okadar dayanamam bahanelerle gelmek istemiyorum dedim ozaman ayda iki kez gidiyorum bir kere muayene ücreti ödüyorum ikinciyi onuncu gün kontrol süresinde ücretsiz tekrr 15 gün sonra böyle ilerliyor
Meryemak 13+4 erkeğe benzetti ama 🤷🏼♀️ 16. Haftada kontrolüm var bakalım ne dicek cinsiyet için bir oğlum var 7 yaşında bu da sağlıklı bir kız çocuğu olur inşallah 🥰
selili prenseslerblogg ay çok teşekkür ederim çok naziksiniz kimse dönüş yapmayınca artık yapay zekalarla ilerlemeyi düşündüm😅😅 ss aldım mesajınızı inşallah niyetlendiğimde dikkate alarak alışveriş yapıcam çok sağolun😍🙏🏻
Eslemmnur19 Kilo aldinz mi kizlar, haftam 14+4 henüz kilo almadım ama yan simitlerim sanki ordan kilo almış gibiyim karnımda pek çıkmadı gibi yayvanmi büyüyor acaba bide 3.gebeliğim ama bunda erken çıkması lazımdı karnımın ama tartıya göre hiç kilo almamışım 🙄
Ervahayal Ilgaz01 bugün 13 haftalık olduk doktorum 20 Ağustos ta gel dedi özel takiplıyım ozmn 16 haftalık olurum sanırım ozmn net belli olur başka doktorada gitsemmi diye düşünüyorum cinsiyet için bilemıyorum 2 kızım var gönül olmayanı istıyor sen kaç haftalıksin ne zamm doktora gideceksin canm