mysunshine1 Mihrasina_ hayırlı olsun inşallah canım bende az önce yaptım bende var mı bakabilir misiniz çok silik 
Mihrasina_ Mihrasina_ heyecandan resmi yüklemeyi unutmuşum kozlar 1 hafta önce kanda negatifti gecikmenin 3. Günü 2 farklı marka 1. Dakikasında çıktı
birmayismasali Mihrasina_ gözün aydın canım ben de tam 13 ay sonra hamile kalmıştım🥹 çok şükür bugün cinsiyetini öğreneceğiz 3.5 aylık hamileyim 💕
Begonvil15 Mihrasina_ canım var gibi gözüküyor inşallah vardır 🌸 bugün kan vermeyi düşünüyor musun yarın mı vereceksin
Mihrasina_ Begonvil15 bugün vereceğim nasıl tepki vereceğimi şaşırdım 13 ay oldu çok istiyorduk lütfen var olsun
Mihrasina_ Zeynepkab ay teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah iyi sonuçlar alırız
Mihrasina_ birmayismasali çok teşekkür ederim hemen gidip kan vereceğim sağlıkla gelsinler inşAllah 🥹
Mihrasina_ Nevagibi ben 3 aydır kullanıyorum inositol ve birde bu ay incir havuç kürü yapmıştım İbrahim saraç oğlunun tarifi çatlama olmuştu kendiliğinden tutmuş demekki 🥹