asll564 Merhabalar, Betül hanıma gidenlere var mı, memnun kaldınız mı, sezaryan doğum olacak zaten daha önce Atlaz hanımda doğum yapmıştım. Tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim veya tavsiye edeceğiniz doktor varsa araştırayım.
Alperdefne asll564 Atlaz hocada niye tekrar doğum yapmıyorsunuz ben 2 doğumumu ona yaptım çok da memnun kaldım bide zam geldi dediler sezeryan ne kadar oldu bilginiz var mı acaba
Slnspt asll564 merhaba geçen yıl Medical Park gop hastanesinde doğum yaptım Aytaj Hanımdı doktorum çok memnun kaldım hamile olmadan önce hamilelik süreci ve doğum birlikteydik ameliyatımda çok iyi geçti tavsiye ederim
Nurrr26 asll564 4 ay önce Betül Hanım da sezeryan doğum yaptıö. Genel anesteziye alındım ama süreçten cok memnun kaldım Betül hanım gayet ilgili bir doktor. Hastanede kaldığım sabahlar gelip kontrollerimi sağladı
asll564 Alperdefne tam emin değilim ama 60bin küsür sezaryen fiyatı. Atlaz hanımla ilk gebeliğimin başından doğuma kadar devam ettim. Ama doğumda çekiştirmeleri hissettim ve panikledim ve spinalden genel anezteziye aldılar. Benim çekiştirmeleri hissedeceğim konusunda bilgilendirmediler belki bilgim olsaydı hazırlıklı olurdum. Ayrıca doğum yaptığım gün geldi odaya sen bugün doğum yaptın değil mi diye soruyor bana yani nasıl unutabilir anlamadım. Doğum sonrasında çok ağrılarım oldu. Bu nedenle biraz travmatik doğum oldu benim için. Direkt Atlaz hanımla ilgiliolmayadabilir ama bu sefer farklı bir doktor ile devam etmek istiyorum
Alperdefne asll564 anladım benimde ilk doğumun oradaydı başka bi doktorla erken doğumdu bende o kadar çekiltirmelri hissettim ki canımdan can gitti diğer doğumları bu yüzden genel yaptırdım