Mrve26 Balcanli hasan hocayi arayinca oda oyle bi dr yok burda dedikten sonra size net konustum cunki gercekten o doktoru ilk defa sizden duydum k.bakmayin cuma gunu benimde kontrolum var bi kahve icebiliriz 🤣
Tolsel Reallove ya Vital o doğum parasını hiç haketmiyor küçücük hastane doğum katına çıktım bekleme yeri bile yok medikal parkta iyi bi doktor daha var yeşil gözlü bir kadın çok sevimli aklında olsun o da
Reallove Annesininminigi evet demiştim size burada ki arkadaş o gitmiş bana da o tavsiye etmişti "tolsel"istersiniz sorun ☺
Tolsel Annesininminigi hediye hanımda iyi ilgili hemen nosunu veriyor bişey sorunca da cvp veriyor da ben doğum pahalı diye bıraktım diğer kadın doktorun adını bilmiyorum ama sitesinden bi bakın
Tolsel Reallove doğum katı değil pardon yanlış yazmışım oda katında farkettin mi sen hiç orda oturma yeri falan yok zam yapmasa neyse de oraya 2500 vereceğime 2800 medipol normal de 1600
Sevdeselcen Nisa hastanesi alev hanimi tek gecerim. Suan benim doktorum. Ablam 3 dogumunuda onda yapti. 3ude normal dogum . Kadin cok sakin ve guven veriyor. Sirada hasta oldugunu unutuyorsunuz resmen ilgili ve isini cok seven biri vazgecmem...
Sevdeselcen Ayrica diger ozel hastaneler gibi tahlil meraklisi degil muayenesi de 75 lira . Anneyi endiselendirmeyen bir yapiya sahip ki bu cok onemlidir.
Sevdeselcen Tolsel hastane aslinda kalabalik degil ama cogu hasta alev hanim icin geliyor. Doguma gittiginde 1 saat bekleme durumunuz var onun haricinde acil oldugunda bakiyor ve 10 gun muayene suresi var 10 gun icinde tekrar randevu almiyorsunuz