Tolsel iremacar demekki doğru gerçekten Didem in normal Doğumcu olduğu evet dediğin gibi aile hekiminde yaptır testi diyor o konuda hakkını yememek lazım
iremacar Reallove Reallove anestezi 1 gün kaldım valla ben skntiliydim kalp krizi geçirebilirdim onun için birsürü doktor topladi çok ilgili
Ogut1996 Bende o bahçeli evler devlete yakinim ve cok sıkınti yasiyorum emine öztürk iyi diyolar ama hic hitmedim cunku ne zaman randevu almaya calissam doktorlar dolu 😔
Reallove Tolsel mrb canım bugün gittim Didem e muayene 90 lira verdim . normal 1700 sezeyan 2500 suit oda da artı 250 lira dediler
Tolsel Reallove hiç sorma valla bu bebişler bizi unutkan yaptı 😀😀 bende bu hafta giderim belki Didem’e hem odalara bakıcam
Tolsel Reallove gittim bugün standart odaların hepsi dolu diye göremedim fotocu için de orda yoktu ilgilenen canım ama ben öğrenmeye çalışıcam yaZarım sana da hastane bu doğum parasını hakediyor mu bilmiyorum ultrason da malum zaten
Minimini04 Kmelikem ay annem hamileyken gidiyordu bu doktora 2 gün önce nasıl bulabiliriz diye konuşmuştuk 😊 mua ücreti nekadar şuan