anneyim01 teachermomyy23 Amin canm benim 2 ciyi istyorum Dualrınıza Talibim 1 Kızım var işte Aratmadan Hayırlısı ile Nasip etsin .
anneyim01 Meryem-7927 Net Gözkmüyor canm ama Kız gbi bu da Hakkınızda Hayırlıs Olsun Cinsiyet ögrendiğinzde yazarsınız ☺️ artık Güzel Anneler hepiniz cok güzel Anne olcaksınız Allah hayırlı Ömürler versin bebişlerinzle beraber 🩷🌸
Meryem-7927 anneyim01 anneyim01 ya hayırlısı olsun bakalım saglikli oluşumda bir kizim vardı bir oğlum olmasını istiyorum teşekkürler güzel dilekleriniz icin💖
anneyim01 busbusraa Ögrenmenize az kalmıs 14,16 haftalıkken Ögrenirsiniz gösterrse Şuan baktıgımda Görünüm minnoşlugu kız gbi dursa da Erkek ge benzyor Hayırlısı ile kucagınıza almayıda nasip etsin Allahım güzel Bebişlerinzi Hersey dilediğinz gbi olr 🌸
anneyim01 hilalozlem oyy miniğime Maşallah size 🌸 Seninki kız gbi kuzum yinede cinsiyetini ögrendiğinz zaman yazarsanız sevinirim Güzel günler göstersin Allahım sizlere 🌸
hilalozlem anneyim01 merhaba cinsiyetimizi öğrendik biz erkek bebiş bekliyoruz çok teşekkür ederiz yinede haber vermek istedim 🥰
anneyim01 hilalozlem Canım Benim Allah raxı Olsun unutmayıp yazdıgın için 🩵 Maşallah Paşamıza ☺️ Senden cok güzel Anneolcak eminim ☺️ Allahım Hayırlı Sağlıklı sekilde dünyay geldiğini de göstersin . Sizlere Evinizden Huzuru mutlulugu Neşeyi Rahmeti Bereketi Eksik etmesin 🤲🏻 Amin Bahtı kaderi güzel olsun Miniğinizinde 🩷 🤲🏻