EsoMom_ Selam kızlar bugün akşamdan beri bi sah bi sol bi göbegımın tam yan tarafında böyle sinek ısırır gibi sızlama oluyor acaba normal mi hareket ettiğinde böyle ağrımazdı normal ve harekette ediyor bebeğim bende korktum biraz
dege12 EsoMom_ ayy bende aynı şeyleri birkaç gün önce yazmıştım sağada yatsam solada yatsam sızlama gibi sancır gibi oluyordu karnımın sağ tarafında rahim büyümesi veya yorucu günlerde normalmiş
minikmucizemm__ EsoMom_ catlaklarda sızlama olmaz kaşıntı olur rahim büyüdüğü için sızlıyor olabilir doktoruna danış gidince
EsoMom_ Gizmmis öyle olunca kasıntı olmuyor mu ki ilk hamileliğimde olmamıştı bu ikinci gebeliğim bu şekilde sızlama yaşamadım hiç
esraayyyyyyyycoo bende 22 haftalığım sağ yukarı karın bölgemde ağrıyor 2 gündür sanki bir şey zorluyor sıkıştırıyor
EsoMom_ esraayyyyyyyycoo nefesin daralıyor gibi de oluyor mu arada oluyor bana ama doktor normal demişti
EsoMom_ dege12 yarın perinatolojide randevum var detaylı için orda doktor söyler herhalde sebebini rahimden kaynaklı olsa şah sol boşluğa vurur mu ki yukarısında oluyor
EsoMom_ Baklavaseverim rahimden kaynaklı olsa kaşıkta ağrı ollmaz mı benim yukarı da boşluğumda oluyor genelde
Baklavaseverim EsoMom_ Karnınız kasıklarınız komple ağrır ama boşlukta ağrı böbrek genişlemesinden vs olabiliyor en doğrusunu doktorunuz bilir bi doktorunuza danışın isterseniz
minikmucizemm__ EsoMom_ korkmana gerek yok bende 22+2 haftaligim bende de ara ara oluyo batma gibi bir ağrı zannetmiyorum kötü bişey olduğunu