Emlhh Days doctor erken gebelik testi 2. Çizgisi gölge şeklinde 5 dakika içinde çıktı bu testte yanılma varmı sizce varmı
Gulsahparla Emlhh canım çizgi var yanlış anlama hevesini kırmak istemem de bana da yanlış sonuç vermişti bu test elinde varsa başka marka yap yada yarın al tekrar dene buna pek güvenme
Mrszeyna Emlhh canm benimde 5 gün önce days doktordan 3 tane yaptım hepsi belirgin pozitif di ama kan verdim negatif geldi
momandrabbit Bu test çok hatalı bi şey, ben 2 tane aynı anda aynı marka yaptım ikisinde de silik çizgi çıkardı aniden. Sonuç 2 gğn sonra regl oldum
Emlhh momandrabbit benimde 2 günüm var yani ovulasyon testlerim pike yakın çıkıyordu şüphelendim yaptım ama hayırlısı
Emlhh anneyim01 hafta sonu nöbetçi eczane olunca elinde bitek bu test varmış mecbur kaldım ovulasyon testleri pike yakın çıkıyordu o beni şüphelendirdi ama bakalım hayırlısı
esraayyyyyyyycoo ben çizgi göremedim bende yaptım ama benimki kıpkırmızı çıkmıştı eğer âdetin geçmediyse günün geçsin öyle net sonuç çıkar
Emlhh esraayyyyyyyycoo bu attığımda görünüyordu silik bitane daha yaptım onda hiçbişey çıkmadı anlamadım aynı marka yarım saat arayla yapılmış testler