annelik565656 Ekg felan çektim Birşey çıkmadı kanda enfeksiyon çıktı kızlar kalp çarpıntısı şikayetiyle gittim Bu değer normal mi internette kalp yazıyor Terotonin t acil korktum ya referans dışı yazıyor doktor enfeksiyon var dedi göndermiş
halitefe annelik565656 kalp krizi geçiriyor musun diye bakmışlar birşey olsa emin ol buraya yazacak fırsatın olmaz sakinleş doktor zaten müdahale ederdi çarpıntın yüksek diye bakmışlardır beloc verirlerse sorun kalmaz tahminimce
annelik565656 halitefe ay hadi ya ama değer referans dışı gözüküyor e nabız da korktum Birşey yok demi elim ayağım titriyor normal mi
halitefe annelik565656 şuan doktor kontrolünde misin değeri doktor gördü ve sakinse korkma hiç içine dert oluyorsa ama doktoruna bu değer referans dışı ters bişey mi var diye sor tabi ki bazı referans dışı değerlerdede ne kadar üstte ve ne kadar aşağıda olduğu önemli
annelik565656 halitefe hayır eve geldik gönderdi canım ekg de baktı korkudan yatamıyorum hala da o rahatsızlığım devam ediyor böyle kalbim yüksekten asagıya doğru gibi anksiyetem de var panik atağım felan aşırı korkuyorum çok kötüyüm dua edin nolur
halitefe annelik565656 büyük ihtimalle bunlardan kaynaklı bu durumdasın bu değere bakmadan geri göndermezler ben baktığını sanmıştım eğer kötüysen bekleme hiç yeniden git hastaneye değerini göster mutlaka değerin kaç çıktı senin
halitefe annelik565656 yüksek görünüyor ancak laboratuvarın referans ölçüm değeri farklıda olabilir kalp krizi değil kalpteki enfeksiyondanda yüksek çıkabilir birçok ihtimal var ve inanılmaz panik durumdasınız bence siz hastaneye gidin iyi hissetmiyorsanız
annelik565656 halitefe çok teşekkür ederim siz tıp çalışanımısınız bu arada hemşire falan 🤲🏻 sağolun cevaplarınız için
halitefe annelik565656 değilim ancak annemde kalp ritim bozukluğu olduğu için kısmen ilaçlara ve bakılan değerlere hakimim diyim