Nealakayahu Selam kızlar daha 2 gün önce doktora gittim Ama sormayı unuttum maalesef ben göz altı serumu ve C vitamini serum kullanıyorum yaklaşık 10 gündür gebeliğe zararı olur mu diye hiç aklıma gelmedi açıkçası ve sormadım aranızda kullanan veya doktoruna soran biri var mı Ya da rica etsem bugünlerde doktor kontrolünüz varsa sorabilir misiniz benim tekrar gitmem bir ayı bulur zararı yoksa eğer bırakmak istemiyorum teşekkür ederim şimdiden
Elifimsib Nealakayahu hamileyken doktorum sadece güneş kremi ve nemlendirici kullanmam gerektiğini söylemişti omlarında içeriğine dikkat ederek almamı istemişti. Yüz yıkama jelimi bile olabildiğince doğal içeriklerden seçmem gerektiğini söylemişti
halitefe Nealakayahu içeriği temiz olmayan markalar kullanıyorsanız tabi ki olur güneş kremi bile temiz içerikli olmalı envai çeşit kimyasal var yani sormaya gerek yok bunu içerik inceleseniz yeter ciltte emilimi fazla bu ürünlerin klasik kozmetik mağazalarındaki markalardansa en pahalısında bile temiz içerik yok zaten kullanmayı bırakın gebelik ve emzirme sürecinde
nar_25 Nealakayahu yani her seyi kullandım bana çok saçma geliyor böyle şeyler içerik falanda bakmadım rutin devam ettim her şeyime
Tazeanne2016 Kullandığınız markayı chatcpt ye yazın Orda içeriğine göre yorum yapar , C vitaminin de sorun yok ama dediğim gibi içeriği önemli diye biliyorum, dolgunlaştırıcı vs etkili olanların hepsini bıraktım ben
Nealakayahu Tazeanne2016 chatgbt ye sordum ama doktordan duymuş olmak içimi daha rahatlacak umarım soran arkadaşlar vardır teşekkürler 🤍
Lmnakdnc Nealakayahu doktoruma sormadım ama ezcacıyla konuşarak aldım hamilelik sonrası kremlerimi hep değiştirdim çoğu kremi zaten içeriğinden dolayı önermedi gözaltım benim problemli ona rağmen sadece nemlendirici verdi
Miniksincapp Nealakayahu numarası yok mu doktorun yada yada instagram hesabından falan mesaj atıp sorabilirsin aslında
Nealakayahu Elifimsib bu kadar önemli olabileceğini düşünmemiştim ya ilk trimesterden dolayı yüzüm çok çöktü direkt serumlara yöneldim
Nealakayahu halitefe evet haklısınız ben bi içeriğini araştırayım chatgbt de eczacıya da sorarım teşekkür ederim
Nealakayahu nar_25 içime şüphe düştü ya bakıcam öğrenmeye çalışacağım zararlı mı değil mi diye inşlh değildir gözaltlarım sorunlu bırakmak istemiyorum
Fuunndaaa Sadece güneş kremi ve doğal rollon kullanıyorum, güneş kremini de hamileler için solenta pregna aldım, hamileliği öğrendiğimde herşeyi bıraktım
Nealakayahu Fuunndaaa ya benimde şimdiye kadar nasıl aklıma gelmedi hala anlamadım zaten dün biri post açmıştı kullanabicegi serumlarla ilgili otfan dank etti teşekkür ederim