Sementa63 Kızlar 11 haftalığım grip olmuştum ama az önce uyandım aşırı üşümekten titredim hava 45 derece olmasına rağmen battaniyeye sarıldım ve çok acıkmıştım ekmek yiyince kendime geldim başına gelen oldu mu kötü bir şey mi
minismom Sementa63 sıtma tutmus oyle durumlarda bi bardak suyun icine bi tatlı kasıgı sirke birazda tuz at ic anında kesiyo sıtmayı gecmis olsun 😊
Hedum Büyük ihtimalle ateşin çıkmıştır canım derecen varsa mutlaka ölç doktoruna söyle 10 gün önce bende de oldu enfeksiyon varmış antibiyotik kullanıyorum hala
Hedum Değilmiş doktor önerisiyle kullanıyorum zaten gebelik kategorisi B olan ilaç. Enfeksiyon varsa bebeğe geçmesi daha zararlıymış benim doktorum böyle söylüyor.
minismom Sementa63 ilac falan kullandınmı hastalıgı atıyosundur belki o yuzden ter dokuyosundur icin rahat etmezse bi acile git istersen
Seloloo Ben de gribim ateşim yok ama ara ara titreme ara ara aşırı terlemem oluyor. Boğazım şiş kulağıma vuruyor ağrısı. Burnum inanılmaz kaşınıyor. 10 haftalığım ilk bebek napılır bilemedim 😣
Sementa63 Seloloo Evde pekmez varsa 1 yemek kaşığı pekmez yarım limon ve yarım ılık su ekle iç ben onunla biraz rahatladım ve limonlu ballı su yap iç
Sementa63 minismom İlaç kullanmadım hiç parol vardı onu da içmeye cesaret edemedim pekmezli limonlu su içtim sık sık ve ballı limonlu su içtim
Seloloo Sementa63 deneyeyim bi çok teşekkür ederim. Parol başım çok şiddetli ağrıyınca dün içmek zprunda kaldım artık gücüm kalmadı acı çekmeye. Baş ağrımı azaltır gibi oldu ama diğer şikayetlerimi azaltmadı denemeseniz de olur bence