Bebissever Burnum sürekli tıkalı hayat zindan haline döndü 30+3 üm Yasayan var mı bu durumu nasıl bas ediyorsunuz
miraygkt Bebissever klimalı ortamda mı uyuyorsunuz ben bu yüzden olduğunu düşünerek ara ara nebulizatörle rahatlatıyorum burnumu hem klima hem hava temizleyici kurutuyor nemlendirici almayı düşünüyorum
sheay Bebissever hamileliğimim başından nerdeyse 2. Trimestır ortalarına kadar çektim aynı durumu şuan geçti hormonlardan dolayı diye biliyorum araştırmıştım o zamanlar herkeste farklı zamanlarda olabilir belki
miraygkt Bebissever sıcak suya tuz atıp buhar çekin burnunuza kafanıza havlu örtüp ben nebulizatör almadan önce öyle rahatlıyordum ya da serum fizyolojik sıkıyordum burnuma
mrp2023 Bebissever eczanedende alıp denedim markettende en iyisi şok marketteki oldu her gece onunla uyuyorum harika bişey benim gebelikten dolayı değil burun tıkanıklığı alerjim var hep tıkalıdır hamilelik önceside kullanıyordum
mrp2023 Bebissever inşallah sende fayda görürsün ☺️ yüzünde krem varken yapıştırma temiz kuru olsun bilgin olsun
SevgiM_ Haftadayım hamileliğimle birlikte başladı burun tıkanıklığım , gün içinde sürekli akıntı ve hapşuruk çekiyorum doktorum hormonlardan olduğunu söylüyor, bende geceleri burun bandı kullanmaya başladığımdan beridir uyuyabiliyorum tavsiye ederim