miraygkt Yakın zamanda Anadolu hastanesinde vajinal doğum yapan birisi var mı? Süreç nasıl ilerliyor çok merak ediyorum. Yani doğum süreci olarak değil de hastane şartları doğumhane, odaya hemen yerleşiliyor mu vs vs gibi
Ozge97 miraygkt Nisan ayında yaptım ben. Serhat beydi doktorum. Hastaneye doğum için yatış yapınca odaya geçiyorsun. Açılma için ebeler muayeneye geliyor kontrol edip doktora bilgi veriyorlar.Açılma 10 cm olunca doktor geliyor ve doğumhaneye alıyorlar. Doğumum akşam oldu doğumda doktorum ve 1 ebe vardı. Dikişlerim oldu onlardan hemen sonra odaya aldılar. 24 yatış oluyor doktor ara ara gelip kontrol ediyor ya da ebeler kontrol edip doktora bildiriyor. 24 saatin sonunda bir sıkıntı yoksa taburcu oluyorsun. 3-4 gün sonra annenin ve bebeğin kontrolleri oluyor. Sonra da sadece bebek için çocuk doktorunun dediği tarihlerde kontrole gidiyorsun
miraygkt Ozge97 peki doğum paketi içerisinde hem bebek için hem sizin için muayene dahil miydi acaba extra bir ödeme çıkıyor mu bilginiz var mı
miraygkt Ozge97 bu arada ben de serhat bey ile devam ediyorum en baştan beri eminim siz de memnun kalmışsınızdır çok tatlı birisi çok rahatlatıyor endişelerimizi her seferinde sağolsun ☺️
Ozge97 miraygkt doğum paketine dahildi hepsi. Bebek 28 gün olana kadar ücret alınmıyor sonra ücret ödüyorsunuz gitmek isterseniz. Muhasebeye sorarsanız daha detaylı bilgilendirirler sizi. Ben 52 bine doğum yapmıştım zam gelmiş midir bilmiyorum
glsmyuceer07 Bunu ben de merak ediyorum. Alanya da yaşıyorum ve sağlık imkanları bence kısıtlı. Ben de Serhat beye gidiyorum memnun musunuz?
miraygkt glsmyuceer07 ben çok memnunum açıkcası serhat beyden doğum çok yakın inşallah o süreçte de bi sıkıntı yaşamayız
glsmyuceer07 miraygkt evet öğrendiğimizden beri gidiyoruz 2 kez gittik 8 haftalık bizim daha :) ne yapmamız gerektiğini de bilmiyoruz çok da tedirginim açıkçası
miraygkt glsmyuceer07 aa daha çok yeni tebrik ederim çok güzel geçer tüm süreciniz umarım hamileliğin son zamanları biraz yeter bitsin diyo insan ama ben özleyeceğimden eminim 🥲🥲
glsmyuceer07 İnşallah sizin de çok güzel bir doğumunuz sağlıklı bir evladınız olur 🙏🏻 çok teşekkür ederim 🙏🏻☺️
miraygkt glsmyuceer07 çok teşekkürler darısı size inşallah buraya altta bi arkadaş yazmış ama bana şuan 52 bin dediler doğum paket ücreti tam olarak neleri kapsadığını bilemiyorum aslında. Normalde her temmuzda zam geliyordu bu yıl gelmedi inşallah yakın zamanda gelmez 🥲
Ozge97 ozgeklkl doğuma bir hafta kala Serhat beye geçtim. Doğuma kendisi geldi. Kim takip ediyorsa o geliyor doğuma