asli0101 33+2 de nişanım geldi hastaneye yatışım yapıldı böyle olup ilerleyen haftaları gören var mı ?
Sila41_ asli0101 nişan gelince hemen doğum olmuyor korkma 1 2 hafta bile bekleyenleri okudum hastaneye de yattıysan onlar tutarlar her türlü bence
Ipek321 asli0101 canım nişanım gelip 10 gün bekledim ben ve açıklık da vardı senin gibi 1 cm benim yatışım olmadı ama ağrılar sancılar zorluyordu tabi ki ama korkma nişan herkeste farklı olabilir evet ama nişan gelince hemen doğum olmayabilir. Rabbim sağlıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
Baklavaseverim asli0101 Düzenli sancı 1,5 cm açılma ile 36 hafta da sezeryan oldum ama hastane de yatıştaydım tuvalet harici ayağa kalkmayın yürüdükçe açılmanız ilerler sağlıkla kucağınıza alın 💞
Sila41_ asli0101 allah yardımcın olsun canım benim dualarımız seninle bebişin kilosu falan nasıl peki
Aleynna Bende hep geliyor nişan bi mukus tıkacı yani bu rahim ağzı inceliğ açılıyor anlamına gelir herkesinki farklı renk olabilir doğum da nişan geldikten bazen 1 saat sonra bazen de 1 hafta sonra olur bekliyoruz bakalım
Semnu4310 Aleynna bende de geliyor da sümüksü gibi değil iki gündür ara ara kan geliyor normal mi anlayamadım
12Zeynep_men Aleynna bende bu son 5 gündür bu bahsettiginiz sekilpde akıntım oluyor beyaz sarı uzun mukus yapiskan seklinde akıntım geliyopr bu bu Nisan mi oluyor doğumun bi habercisimi yani
Ipek321 asli0101 Herhangi bir bilgi verdiler mi canım nasılsın açıklığın nasıl Rabbim yardımcın olsun 🤲🏼
asli0101 Ipek321 3 cm açıklık sancı düşürmeye çalışıyorlar elimizden geleni yaptık dediler doğum olursa küveze girecek
Ipek321 asli0101 canım benim sakin üzülme ben ne desem boş ama inan ki haftası çok küçük değil benim de ablam 34 de doğum yapti küveze de kaldı yeğenim ama suan 14 yaşında kocaman delikanlı. Allah’ım sana da bebeğine de yardım etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum Bol bol dua ediyorum sizin için için 🤲🏼🤲🏼💖💖
asli0101 Ipek321 teşekkür ederim biz doğum yaptık iyiki de olmuş çünkü kordonu hem kendine dolamış hem de düğüm atmış
Ipek321 asli0101 Varmış bir hayır şükürler olsun ki sağlıkla doğmuş Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏼💖