Hzloztrk Kızlar ben 22 haftalığım şu an 21+4 de detaylı ultrason vardı 420 gram dedi doktor kaynanam çok moralimi bozdu çok zayıf falan diye ne zamandan sonra kilo almaya başlar bebek bide ne yesem daha çok alır
Sila41_ Hzloztrk gelişimi kötü olsa doktor söylerdi çok biliyor çevremizdekilerde varya uyuz oluyorum, çiğ kuruyemiş, tahin pekmez, kefir, kaşar, muz yumurta bunlar çok iyi kilo aldırmada
Sila41_ Hzloztrk bu arada bebek zaten anca son 3 ayda kilo almaya başlıyor özellikle 8 9. Ayda çok takma kafana o yüzden
mom3460 Hzloztrk Kaynananız 22 haftalık bebek kilosu ne kadar olur ne biliyormuş da hemen zayıf diye yapıştırmış. Hemen 2-3 kilo olsun istiyorlar heralde o haftalardan. İnternetten baktım şimdi 22 hafta için 430 gr olmalı diyor bebeğinizin kilosu gayet ideal
mrp2023 Hzloztrk kaynanana ne imiş bebeğin kilosu ya ona söylemezdim bi daha ben olsam, gayet iyi kilosu bu arada
Alvn3946 Hzloztrk kilosu haftasına göre gayet normal benimde 21+6da 430 grm dı zaten 6 aydan sonra bebek hızlı kilo almaya başlıyo kaynananızın dediğini kafanıza takmayın