12Zeynep_men Kızlar son 3 gündur yoğun uzun mukus şeklinde akıntım oluyor bu doğumun bi habercisimi 38 haftalıgim bunun dışında herhangi bir nişandir bebeğin suyudur sancidir herhangi bi belirti yok
nagihan14 12Zeynep_men 37+5 bende 2 gündür öyle akıntı geliyor. Hatta hafif pembemsi ama sancı hiç yok aksine çok enerjiğim😀
kurtaricimelekk 12Zeynep_men sümüksü yapı da akıntıysa nişan başlıyor demektir benim 38+4 gibi gelmeye başladı 38+6 doğum yapmıştım
miraygkt 12Zeynep_men Merhaba 37+1im yaklaşık 3 gündür bende de bahsettiğiniz gibi akıntı oluyor hafif sarımsı. Ama bu gebeliğimde hep vardı farklı bir akıntı değil 1-2 aydır yok denecek kadar azdı 2-3 gündür geri geldi doktora sormadım ama devam ederse soracağım doğumla ilgili olduğunu düşünmedim ama hiç
Melkay 12Zeynep_men hiç yok diyebilirim akıntım normal mukuslu değil hala çok hareketli gobegimde düşmedi henüz gelmeyi düşünmüyor galiba 😅
Sesssizliikk4434 İlk doğumunda dediğiniz gibi yoğun beyaz akıntı olmuştu 38. Haftanın başında uzardı hatta . 38+5 de doğum yaptım arasında bir bağlantı varmı bilmiyorum ama postunuzu görünce yazmak istedim
12Zeynep_men Sesssizliikk4434 yani bende de bu son 3 gündur yoğun ve değişik geldi öyle uzun yapışkan bilemedim nisanmi doğumun habercisimi diye
liyamm55 Sesssizliikk4434 Benimde beyaz akıntı çok ama kanama yok açana gittiğinizde açılma varmıydı?
Findik-annesi 38+3 ara ara sancılarım oluyor bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama henüz gelen giden yok akıntı nişan vs de gelmedi artık çok zorlanıyorum bi an evvel gelse diye bakıyorum 🥲