Hatice4136 kızlar bu ay kimler ovülasyon takibi yapacak birbirimize destek olalım mııı? Umarım bu ay herkes için uğur getirir… rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😍🥰
Damlasari28 Hatice4136 bende başladım. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için yavaş yavaş kırmızılaşmaya başladı hergün aynı saatte yapmak çok önemli
Busraa1554 Hatice4136 Bende bugün regl oldum bittiği gibi ovilasyon başlıcam ilk kez takip edicem bende
Albora Hatice4136 inşallah bacım bende bugün başladım ilk defa ovülasyona başladım hayırlısıyla inşallah bu ay nasip olur bana da size de ❤️🤲🏼
momandrabbit Ayy ben de ilk kez başlayacağım bu ay, 2. Çocuk içiin hafi hayırlı haberler alalım inşallah
caglartrr vanilya_kokusu bende bu ay denemeyi düşünüyorum ovülasyonu kıp kırmızı olan gün mü yumurtlama oluyoe analyaamdım ya
Hatice4136 caglartrr evet canım t çizgisi c kadar koyu olması gerekiyor sonra t çizgisi silik hale gelirse bil ki yumurta çatladı
momandrabbit Ya saçma bi soru olacak ama şey sormak istiyorum, yumurtlamanın olduğu güne göre cinsiyetlerde planlama oranı artıyormuş, bunu deneyen var mı