annelik565656 Şimdi hastaneye gideceğim kızlar sizce neden böyle çok kötü oldum yükseliyor iniyor sanki böyle aşırı çarpıyor yaşayan var mı sanki yüksekte böyle birden iniyor gibi 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Orkidem8 annelik565656 hamilelikte kalp çarpıntısı normal oluyor diye biliyorum ama kalp rahatsızlığınız falan varsa malum ihmale gelmez en iyisini yapıyorsunuz giderek 🌸
Dlrcan1 annelik565656 bende hamileliğimin başından beri yasiyorum bir türlü geçmedi 25 haftalik hamileyim hala yasiyorum her gun
Cigulibinnaz annelik565656 bende de aşırı oluyor haftada bir yaşıyorum kalp doktoruna gittim normal dediler kan basıncı fazla olduğu için
nevanur_srt annelik565656 ben sırt üstü yatınca böyle oluyorum kalbim çarpıyor nefes almam zorlaşıyor kan basıncı artıyor diye okumuştum bir yerde elimden geldiğince yan yatmaya çalışıyorum 🥺Allah yardımcımız olsun
annelik565656 Dlrcan1 bahsettiğim gibi mi böyle yükseliyor iniyor gibi bende arada oluyordu ama bu kez uzun sürdü 😭😭😭😭😭😭
Zizoo Dlrcan1 nabzınız kaça çıkıyor? Ben 180leri 200leri gördüm yemek yiyemiorum yürüyemiorum doğum yaklaştı
annelik565656 nevanur_srt hadi ya şu an da doğum yapalı 11 gün oldu onla alakalı mı acaba 😭 çok rahatsız edici bir durum yaklaşık yarım saattir oluyor
Zizoo annelik565656 çarpıntılarınız hala devam ediyor mu? Normalde 1 hafta 40 gün içerisinde geçmesi gerekmiş ritim doktorları ile görüştüm geçmezse sıkıntılı
Annemidedinsen annelik565656 Tansiyonda olabilir hızlı hareket ediyorsanız biraz artık yavaş hareket etmeye çalışın