Arkadaşlar merhaba size bir konu da danışmak istiyorum. Öncelikle benim son adetim 21 Mayıs ve şu an da son adetime göre hesaplama yapıldığın da benim bebeğim 9 haftalık olarak görünüyor. Ancak şöyle de bir durum var ben 21 mayıstan sonrasın da 12 Haziran da kan testi verdiğin de benim bebeğim yoktu kan değerim 0 dı . Yani benim bebeğim 12 hazirandan sonrasında oldu . O yüzden aslında 6 haftalık şu an da . Ben 12 Haziran bilgisini doktoruma söylemedim unuttum heyecandan gerginlikten doktorum ise gelişimi yok 9 haftalık kalbi yok atmıyor alınması lazım diyor tabii bunu diyen doktor özel doktoru ve yüklü bir fiyat söyledi . Ancak zaten benim bebeğim 6 hafta 2 gün olarak görünüyor hesaplamama göre çünkü ben haziran ortası hamile kaldım . Devlette ki doktor ise bekle 2 gün sonra ben kendim ultrason ile bakayım kalbi atmıyor ise oma göre alayım dedi sizce biraz beklemeli miyim beni zehirleme durumu yok kanamam da yok herhangi bir şikayetim de yok ben acaba beklesem 1 hafta daha 7 haftalık oluyor kalbini duyar mıyım yaşayan var mı aranız da ?