minikmucizemm__ kızlar bu ayağımdaki ne ne yapsam geçer rahatsız ediyor kaşıntı filan yok ama arada olduğu için rahatsız ediyo spor ayakkabı da giyinmiyorum normalde niye böyle oldu anlamadım
sonumudum minikmucizemm__ canim mantar olmuş parmağın travazol ve ilaçlı pudra kullanabilirsin cok ise yarıyor hava alan çorap tercih edebilirsin açık ayakkabı vs
minikmucizemm__ [silindi] ayaklarımı sürekli yıkarım ve hava sıcak olduğu için terlik giyiniyorum normalde niye çıkmış anlamadım
Aycegul minikmucizemm__ yıkayınca kurulamakta gerekiyor canım ıslak nemli kalırsa da mantar oluyor maalesef
sonumudum minikmucizemm__ bu hastalık bulaşıcı malesef kuzum evde birinde bile olsa aynı terligi giyseniz hemen bulaşır hele de ıslak kalırsa coşar
minikmucizemm__ Aycegul hava sıcak diye saçlarımı bile kurulamiyorum ama daha dikkat ederim bundan sonra
Aycegul minikmucizemm__ inan bende sıcaklardan hiçbirşeyin tadı yok hele hamilelik bir işkenceye dönüştü sıcaktan dolayı
minikmucizemm__ Selim_Alparslan patlatinca su cikmiyo o dediğiniz elimde cikiyor ama bu farklı patlatinca su falan cikmiyo
Kaderyusuf minikmucizemm__ bence egzama muhtemelen egzama olan kısım nemli olduğundan mantarlaşmışta.
minikmucizemm__ Selim_Alparslan ya şuan yok ama çıktığı oluyordu şuan ayağımda tek var başka bı yerde yok uzun zaman oldu elimde çıkmadı ayağımdaki elimdeki ile aynı değil onu demek istiyorum
Kaderyusuf minikmucizemm__ sanırım mantar veya kortizon kremler doktor tavsiyesi olmadan kullanmazsanız daha iyi olur.