Tuanakaran Yazmelegi_ olur tabiki neden olmasın 6 agustosa gün verdiler banada ultrason için çok heyecanlıyım sanki ilk çocuk gibi ❤️❤️
Yazmelegi_ Tuanakaran yaaa ben bu sefer herseyi biliyordum ya o kadar heyecan yoktu🥹 bide bulantı kusma olunca heyecan kalmiyo
Tuanakaran Ama etraftan kimyasaldır belki sevinme falan diyenler çok tabi değer düşük diye herkes doktor bende motive olmak için konu açayım dedim ilk beta 9.94 iki gün sonra 24.97 ❤️
Tuanakaran Nazliip ayy çok sevindim yaa inaşallah darısı başıma 6 sında ultrasonda bi görsem hayırlısıyla ❤️❤️
babyshark__ Ben 7.07 pazartesi günü gidicem doktora 1sene önce kimyasal gebelik geçirdim 1200 e kadar çıktı inşallah bu gebeliğim öyle olmaz erken öğrenmekte bir yerde sıkıntı ya insan aşırı stres yapıyor
Tuanakaran babyshark__ yaaa inşallah olmaz bişey gayet güzel sonuçlanır bu sefer kanama kaç gün sonra başlamıştı
babyshark__ Tuanakaran doktora gittim 9000lerde olması gereen değer 1200de kalmış doktor 1hafta daha vercem snra gene konuşalım dedi eve geldim akşamına başladı düşük ağrı kanama
Yazmelegi_ Tuanakaran ben 6 haftaya girer girmez başladı 🥺 ilk kızımda 3 ay bulantı kusma doğuma kadar bulantı çektim. Bu nolur bilmem