gulanne_ esozturk1 37 deyim bende ağda yapmadım uzun zamandır o yüzden çok zor olacağını düşünüp vazgeçtim ya evet jiletle çabuk çıkıyor ama şimdi düzgün bir kuaför bul bir de hepsi yapmıyor hamilelere ben de boşver dedim vazgeçtim ağdadan. Keşke baştan gitseydim ama riskli gebelik olduğu için hiç de aklıma gelmedi artık hayırlısı sağlıkla gelsinler 🌸
deryakrgz esozturk1 aslında gidip dile getirseniz bazı kuaförler parça parça küçük küçük alıyorlar. Acı hissetmeyin diye ben ilk başta jiletten döneceğimi dile getirdim. Oda küçük küçük parçalar şeklinde almıştı.
Aleyzeee esozturk1 ayıptır söylemesi hamile oldumu öğrenince karnım hafiften çıkmaya başlayınca kuaföre gitmeye başladım aslında çok acımıyo ağda yapacak kişiye yavaş yapmasını söylerseniz yardımcı olur size
Aleyy23 Kişiden kişiye değişir tabi ki ama kendimce tavsiye etmem. Lazer dönemimde iki defa yaptırdım ikisinde de derisi soyuldu. Çok kötü ağrılı geçirdim sonraki günlerimi. Kuaförde yaptırmıştım
sedabyc esozturk1 Yav dogurucaksiniz kesileceksiniz yada ikinacak cocuk cikaraksiniz icinizden allah askina agdadan mi korkuyosunuz🤣 Ben aci esigi cok cok dusuk bir insanim heryerime agda, alexandrite/ice platinium lazer, jilet hepsini kullandim.
NurAyse_nur esozturk1 2 hamileligimde de yaptirdim aptal gibi ve cok fena enfeksiyon kaptim. İlkinde hic unutmam komple genital bolgesinde her cm inde sivilce cikti iltihapli doktorum muaynede bir kısmını gordu bayandi naptin dedi agda yaptirdigimi soyledim ilac vermisti. 2. De olmaz dedim yine yaptirdim yine kaptim ama simdi yoookkk daha yaptirmam ne normalde ne hamileyken
Umuteymen65 Ben de kuaföre gitmeyi düşünüyorum hijyen önemli evet ama gebesin ve bunu görüyor temiz ağda bandı kullanırsa sıkıntı olur mu ki
esozturk1 @sedabyc hanımefendi karşılaştırdığınız şeyler benzer şeyler mi sizce ? Basit gibi görünse de Herkesin acı eşiği aynı olmayabilir. Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın fikir almak için açılan bir post.👋🏻
esozturk1 @Umuteymen65 olmaz diye düşünüyorum canım , hassasiyet gösterirler bence ama enfeksiyon yada yara olma durumu korkuttu beni
NurAyse_nur esozturk1 bence yaptirmayin acik soyliyeyim afedersiniz jilet yapin makine yapin ama hamilelikte agda biraz sıkıntılı. Doktoruma 2. Dogumumda utaniyorum demistim goremiyorum temizleyemiyorum demistim utanma biz neler goruyoruz bi bilsen dedi… Oyle ki normal dogum yapanlar mesela dogumun saati vakti belli degil her dakika temiz olamiyoruz insaniz yani. Ebe ve doktor oyle soyledikten sonra icim rahat etti ve suan 3. Dogumum icin agda dusunmuyorum sunnet cocugu gibi gezmistim gunlerce 😞
esozturk1 @Aleyy23 yaa çok geçmiş olsun yapan kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla narin yapması önemli yapan kişinin em nihayetinde çok hassas bir bölge 🥲
esozturk1 @deryakrgz evet banada öyle geliyor ama birkaç yorum beni epey korkuttu, sanırım doğumdan sonra başlayacağım
Plansizgebe firdevsbl kendin yapamazsın bence yırtarsın bi yerlerini kocaman karnınla nasıl görücen kuzum utanma kaç tane vajina görüyorlar utanma yani