Ecrin_47 Merhaba arkadaşlar bismillah bu gün 6 haftalık olduk ama sabahtan beri miğde bulantısı yaşıyorum afedersiniz en sonunda kustum boğazım falan hala ağrıyor içim dışıma çıktı resmen bir şey yemiyorum korkudan ilaç almadan nasıl anlatırım bu durumu önerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim 🌺🌺
vilanelle Ecrin_47 ben de 11 haftalığım ama azaldı bayağı, ilaç almadım kendiliğinden geçsin istedim ben de.. geçmiyo ama, çekeceksin biraz:/ zencefil çayı, tuzlu leblebi, kraker, kaşarlı tost iyi geliyor
Elfidanur Ecrin_47 bende de var erken haftalarda başladı hala devam edıyor cozum bulmuş değilim tuzlu kraker yıyorum en son bugün maden suyu ıcmeye karar verdim bıraz rahatlattı yanı
Yazmelegi_ Ecrin_47 ben kızımda prilam sayesinde ayaktaydim ama bunda fayda etmedi doktor da prizin verdi onun sayesinde iyiyim
MadameTussauds Ecrin_47 17+5 haftalik hamileyim ama hala bulanti ve ara ara kusma var malesef 5. haftada baslamisti 8-12. haftalarda pik yapti burnumun ucunu göremedim o derece
Ecrin_47 vilanelle sizede çok geçmiş olsun tuzlu şeyler bu sefer tansiyon sorunu çıkartmaz mi ya 😕az olsa da tüketmeye çalışayım inşallah üzün süremez bu süreç önceki hamileliğim bir kez olmuştu hemen geçti bunda sabahtan beri var geçmiyor 🤷🏼♀️
Ecrin_47 Elfidanur maden suyu bn her gün içerdim gebelikten önce şimdi hiç aklıma gelmiyor ama onu deneyim çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun 🤲🏼
vilanelle Ecrin_47 teşekkür ederim geçiyo gibi artık inşallah.. ama bir kez falan değil sürekli bu haldeydim, sizinki belki daha çabuk geçer
Elfidanur Ecrin_47 saol canım sanada tekrardan ben günde bır defa yemeklerden sonra daha rahat olur bence bu sekılde iç hemde faydalı Beypazarı doğal maden suyu içiyorum içinde mineraller açısından da zengın hergün olmasa da arada bence kullanılmalı 🐣❤️🧿
Ecrin_47 Elfidanur şimdi madem suyu içtim geçti bulantı ama yemek yemedim sadece su ve madem suyu içtim yemek yersem afedersiniz kusarım diye yemek istemiyorum 🥹
Ecrin_47 Yazmelegi_ size de çok geçmiş olsun bn ilaç almadan atlatmak istiyorum çünkü bn çok ilaç tedavisi gördüm antibiyotik tedavisi alerjik astım bel fıtığı için iğne ve bir çok ilaç kullandım ondan artık ilaçlardan uzak durmaya çalışıyorum açıkçası 😕
Yazmelegi_ Ecrin_47 o zaman sana bir kac bisey onereyim bana az çok iyi gelen şeyler bunlardı Yesil elma Leblebi Kraker
Ecrin_47 MadameTussauds hadi ya Rabbim yardımcınız olsun inşallah bnim de bu sürmez ya vallahi zor bir durum bu 😕🥹
Ecrin_47 Elfidanur bn normalde günde bir tane içiyorum ama hamilelik döneminde hiç içmedim sadece bu gün bir tane içtim iyi geldi cuma günü doktora gideceğim birde doktordan da tavsiye alayım ilaçsız bri tavsiye ☺️
gizemmm04 9 haftalık hamileyim bulantı hapı kullandığım halde kusuyorum hiçbirşey yiyemiyorum maalesef miğdem taş gibi ne fayda eder bilemiyorum 🥺🥺