xSarelle Kızlar aniden oldu sol kolum tamamen uyuştu ağzım dilim de aynı şekilde uyuştu o an. Zaten baktığım yeri de kararık şekilde görüyordum. Baya aç kaldım sabahtan beri ve sonra mayonezli hafif yoğurtlu ton balıklı bir salata yedim. Bunlar yapmış olabilir mi ?
ikincibezelyeayak xSarelle Acil servise başvurun dil uyuşmasından da bahsediyorsunuz, bogazda yutma güçlüğü gibi bir hisde varsa mutlaka. Burayla vakit kaybetmeyin gebeyseniz hiç vakit kaybetmeyin
Mcan xSarelle Ton balığı olacağını sanmıyorum çnkü bazı doktorlar eğer balık tüketemiyorsan tamam tazesi herzaman daha iyi ama son çare yiyebilirsin diye izin veriyor.onun dışında ben migren diye düşünüyorum maalesef ben hanileliklerim De çok sık yaşıyorum bu durumu bazen bilinç kaybı oluyor dilim kollarım uyuşuyor.gözlerim kararıyor mr a girdim hamileyken direk doktor migren belirtisi dedi ama yinede girdim doğumdan snrada girdim yine migren çıktı.
xSarelle ikincibezelyeayak yutma güçlüğü yoktu canım da tansiyon olduğunu sanmıyorum. Korkuyorum ama küçük çocuğum var onu kimseye bırakamıyorum. Hamileyim evet canım Kev
xSarelle vanilya_kokusu cilvelilahmacun Kev Sorduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar, daha iyiyim bir anlık oldu gitti. Ama öncesinde de yaşamıştım ve aniden olunca insan korkuyor farklı bir şey var sanıyor ama aşağıdaki arkdş da başka bir arkadş da migren demişler. Farklı bir türü sanırım bndende emar isteyeceklerdir umarım basit geçici bir şeydir. 🌺
xSarelle Mcan çok teşekkür ederim canım başka bir arkadaş da aynısını söyledi, ona da auralı migren demişler. Rabbim beterinden korusun, basit geçici bir şey olsun gitsin bitsin. O an fena oluyorum, başımı kaldıramıyorum
Mcan xSarelle gebelikte daha ağır geçiyor geçen hafta tuttu migrenim sabaha karşı 4 gibi evin içinde dolanıyorum Bi baş ağrısı halsizlik mide bulantısı kusmak için tuvalet kapısında bekledim saatlerce.enseye ve başın üst kısmına buz koymak rahatlatıyor azda olsa