Happyahsen Kızlar bu vitamini kullanan var mı aranızda bana cok mide bulantısı yapıyor sizlerde nasıl etkisii
tatlibebegim_ Happyahsen ben kullandım içtiğim an kusuyodum arkasından doktor içinde her vitamin olduğu için karışıyo dedi değiştirmesini istemişyim başka vitamin yazmışyı
Parinas Happyahsen uzun zamandır kullanıyorum düzenli olarak. Doğuma 1 ay kaldı hala kullanıyorum sıkıntı yaşamadım
Mrv3cks Happyahsen ben 16. Haftamdan itibaren kullanıyorum şuan 36. Haftayım hala kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım hatta bence hamilelikte hasta olmamamı bu vitamine bağlıyorum. 26. Haftamda omurgamın eğriliğinden dolayı çok kas ağrım başladı ekstra magnezyum başladı doktorum hala 2 vitamin ile devam ediyorum şükür hiçbir değerimde sorun yok
Happyahsen 60 lı tablet aldım bide 1000 tl verdim değiştirmeye içimde el vermiyor paket elimde kalacak yoksa 😂😂
Tosbikimm Happyahsen Bende kullanıyorum kokusu aşırı kötü geliyor nefesimi tutup hemen ağzıma atıyorum iki bardak su içiyorum ki yok olsun
Happyahsen Bulantılarım biraz azalmıştı sankı ama sonra bu ilaca basladm ve çoğaldı ilaçtan mı yoksa tam geçmedimi bilmiyorum yanı🥲
almirmomy Mrv3cks canım merhaba bu ilaç tek çeşitmi hamilelik süresince 3. Tremesterdada mı aynı kullanılıyo Bu ilaç mı
Mrv3cks Happyahsen bence evet, sonuçta büssürü vitamin var içinde :) bi süreden sonra alışıyosunuz bence pregnomdan devam edin, kokusu b12den geliyor bence balık gibi kokuyor haklısınız ama bir süre sonra rahatsız etmiyor