Kbraaltn Allahını seven bana yardım etsin. 16 haftalik gebeyim. 3 gündür diyafram ağrısından nefes alamıyorum sağa sola dönemiyorum. Düz yatamıyorum. Napıcağımı şaşırdım. Kaburgalarım nefes aldıkça batıyo. Deliricem artık. Ne yapabilirim
defnekusum Hâliyle plesanta büyüyor ondan kaynaklı olabilir diyeceğim ama siİ çok rahatsız ediyorsa bir an önce doktora gidin bi bence
Kbraaltn defnekusum dün acile gittim ekg çektiler çok şükür bisey çıkmadı parol serum takti iyi gelir diye oda iyi gelmedi. Bugün doktoruma yazdım çok rahatsiz ediyorsa hastaneye gidebilirsiniz dedi. Hemen gelin illa gelin vs vs demedi. Bende sürekli gitmek istemiyorum. Napicammmm
[silindi] Kbraaltn plesanta büyüyor. Malesef katlanmak lazım biraz. Geçmiş olsun. Acil bir şey olsa doktorunuz çağırırdı
defnekusum Kbraaltn yani evde yapılabilecek bir şey yok hastaneye gitmeniz lazım bence ben de 36 haftalık hamileyim çocuk da baskı yapıyor iyice bir de havalar da etkiliyor diye düşünüyorum aşırı sıcak
HavvaM0806_ Hani son haftalar olabilir bebek baskı yapıyor diye ama 16 haftalık için çok erken değil mi nefes zorlanması bende 16+4 haftalık hamileyim çok şükür nefes problemim yok