Elfidanur Kızlar öğlende hazır mantı yedım midem taş gıbı oldu ve afedersınız ıstıgfar ettım hala yanıyor mıdem ve lavaboya çıkamıyorum zehırlenmıs olamam değil mi ya da dokundu mu napmam lazım
Elfidanur Dadas saol canım benım ❤️ bilmiyorum kı kutusu çöpte yani ayy aşırı yanıyor suan yanı midem
Dadas Elfidanur süt var mı evde belki midenize iyi gelirdi. Yada çok kötü olursanız bir acile gidin bence 🌸
gulceey Elfidanur yıllar önce bende mantıdan öyle olmuştum zehirlenmiştim yani . Muhtemelen o dokundu size ama allahtan kusmussunuz. Şimdi nasılsınız daha iyi misiniz geçmiş olsun 💐
Elfidanur gulceey çok teşekkür ederım canım🌸iyiyim biraz daha bebek var ondan korktum açıkçası maden suyu içtim şimdi biraz iyiyim ayrıca zehırlenmedım daha önce bır belırtısı var mı nasıl anladın sen
gulceey Elfidanur mide bulantısı soğuk soğuk terliyordum hasta olmus gibi bide karnıma kramplar giriyordu anlamıştım mantıdan olduğunu. Hazır gıdalarda olabiliyor öyle endişelenmeyin kusmussunuz evladınızda iyidir Allah’ın izniyle 🌼
Elfidanur gulceey düşüncelerin için teşekkür ederim Allah a emanet olsun suan için bir sıkıntım yok yaZdıklarına göre ☺️🌸🐣Allah razı OLSUN ÇOK SAAOL